Головна Новини Суспільство події У Кіровоградській області чоловік намагався задушити двох дівчат і забив до смерті пенсіонера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кіровоградській області чоловік намагався задушити двох дівчат і забив до смерті пенсіонера

За це 27-річний чоловік проведе у в'язниці все життя

15 вересня 2021, 00:06 comments1272
Поділіться публікацією:

На Кіровоградщині місцевий мешканець, який перебував під наркотичним "кайфом", позбавив життя вже старшого чоловіка і зазіхав на вбивство ще двох дівчат. За це отримав покарання – довічне ув’язнення. Про це інформує пресслужба Кіровоградської облпрокуратури.

 У Кіровоградській області чоловік намагався задушити двох дівчат і забив до смерті пенсіонера

Чоловік був п'яним (фото з відкритих джерел)

Злочин мав місце два роки тому. 27-річний наркоман напав на юнку, вхопив за шию і так жорстоко хотів позбавити життя. Його жертва впала, а зловмиснику вдалось втекти.

Далі душогуб знову почав шукати нову жертву. Вибрав 19-річну юнку і кинувся, щоб стиснути горло своїй жертві. Але зробити це завадили друзі юнки.

"Біля  річки Інгул агресивний вбивця  знову під дією наркотиків замітив рибалку  і вирішив його вбити. Вже старшому чоловіку він завдав 13 ударів ножем, від яких останній помер", — йдеться в прокурорському повідомленні.

Вбивцю знайшли й закрили у в’язниці. Було порушено кримінальне провадження.Правоохоронці зробили все можливе, використавши покази  свідків, експертизи, аби він поніс заслужене покарання по трьох злочинних епізодах. Адже лише дивом молоді дівчата залишились живі. Кіровський районний суд призначив йому довічне ув’язнення.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що у Кіровоградській області зниклу 16-річну дівчину виявили мертвою.Під Кропивницьким 16-річна дівчина була знайдена мертвою. Як стало відомо, в ніч на 15 серпня в селі Кетрисанівка, що у Кропивницькому районі, зникла 16-річна дівчина, на ім'я Вікторія Макаренко. Батько потерпілої розповів, що в ту ніч вона ночувала в одній кімнаті зі зведеною сестрою. Дівчинка прокинулася посеред ночі та виявила, що Вікторії немає поруч. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Світлана

15 вересня 2021, 06:21

Таке...Є такі люди...я лікувалась в психоневрологічному диспансері ,то лежав хлопець що загрожував таксисту. А його брат сидів в тюрмі в Ізяславі за пограбування з вбивством.............................................Зараз живе в Здолбунові та ,напевне, вииробив документ про несудимість.Але на обличчі все написано. Павлов Віталій.Рівненська обл.


Новини