Головна Новини Суспільство події У Київській області анулювали ліцензію школі, яка працювала з порушеннями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області анулювали ліцензію школі, яка працювала з порушеннями

Жителі «Сонячного» побоюються, що керівництво школи проігнорує рішення суду і не повідомить батькам про те, що ліцензія відкликана

27 серпня 2021, 14:08 comments1363
Поділіться публікацією:

Приватна початкова школа "Успіх", яка працювала по франшизі ThinkGlobal в с. Чайки Київської області, програла апеляцію. Шостий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду Києва, а значить ліцензія навчального закладу вже точно анульована.

У Київській області анулювали ліцензію школі, яка працювала з порушеннями

Приватній школі "Успіх" анулювали ліцензію. Фото з відкритих джерел


Позов проти школи був поданий учасниками кооперативу індивідуальних забудовників "Сонячний", де працювала школа "Успіх". Варто відзначити, що за статутом кооперативу, в ньому неможливі розміщення і робота громадських об'єктів. Це є прямим порушенням земельного законодавства — нецільове використання земельної ділянки та споруд на ньому. Подібна діяльність суперечить прийнятим в Україні будівельним нормам і вимогам пожежної безпеки.


"З самого початку було дивно, що Київська обласна державна адміністрація видала ліцензію на роботу навчального закладу, яка порушувала одночасно безліч вимог законів. Тому так важливо, що справедливість відновлена і суд заблокував роботу навчального закладу ", - зазначають члени правління кооперативу" Сонячний ".


Проте мешканці побоюються, що керівництво школи "Успіх" проігнорує рішення суду і не повідомить батькам про те, що ліцензія відкликана і робота школи тепер буде поза законом.


"Зараз особливо важливо, щоб батьки учнів встигли забрати документи і перевестися в інші — безпечні і надійні школи", - додають в правлінні "Сонячного".


Нагадаємо, що це не перше рішення суду по школі "Успіх". До цього мешканці "Сонячного" вже домагалися анулювання ліцензії в ОАСК і Печерському районному суді міста Києва. Рішення Шостого апеляційного адміністративного суду нарешті ставить крапку в цих розглядах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини