Головна Новини Суспільство події У Києві відбудеться круглий стіл «Захист навколишнього середовища: соціальна відповідальність бізнесу»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві відбудеться круглий стіл «Захист навколишнього середовища: соціальна відповідальність бізнесу»

Учасники заходу отримають міжнародний досвід і зможуть приєднатися до екологічної відповідальності

18 жовтня 2021, 11:46
Поділіться публікацією:

Еко-Гільдія України спільно з інформаційно-аналітичним порталом "Коментарі", який за версією USAID-Internews входить до ТОП-20 найпопулярніших ЗМІ України, запрошують вас приєднатися до круглого столу "Захист навколишнього середовища: соціальна відповідальність бізнесу".

У Києві відбудеться круглий стіл «Захист навколишнього середовища: соціальна відповідальність бізнесу»

Круглий стіл «Захист навколишнього середовища: соціальна відповідальність бізнесу» - колаж "Коментарі"

КОЛИ: 20 жовтня 2021 року з 15-00 до 18-00

ДЕ: готель Hyatt Regency (вул. Алли Тарасової, 5).

МЕТА: Актуалізувати необхідність соціальної відповідальності та основ сталого розвитку компаній, започаткувати спільну роботу вчених, громадських організацій та органів влади над впровадженням програм зі стимулювання бізнесу в екологічній трансформації.

За підсумками заходу будуть розроблені "дорожня карта" щодо стимулювання соціальної відповідальності бізнесу, а також засади взаємодії бізнесу і держави на шляху сталого розвитку країни.

Учасники заходу:

- Руслан Стрілець, заступник Міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації

- Ольга Бойко, координатор Комітету екології та сталого розвитку Європейської Бізнес Асоціації

- Євген Дикий, директор Національного антарктичного наукового центру

- Олена Марушевська, проект ЄС-ПРООН "Європейський Союз для екологічного моніторингу Чорного моря" (EU4EMBLAS)

- Тетяна Сахарук, генеральний директор ГД ООН в Україні

- Юлія Овчиннікова, народний депутат України, голова підкомітету з питань лісових ресурсів, об'єктів тваринного і рослинного світу, природних ландшафтів та об'єктів природно-заповідного фонду комітету з питань екологічної політики та природокористування Верховної Ради України

- Ольга Казанцева, помічник віце-президента ІСС Ukraine з питань сталого розвитку, енергоефективності та охорони навколишнього середовища

- Діана Мироненко, Miss Ukraine Earth 2017 року, Director of Foundation "У нас є сили", автор дитячої книги за програмними цілями сталого розвитку "17call Earth"

- Віктор Гольдський, засновник Еко-Гільдії України, власник медіагрупи "Коментарі"

Захід відбудеться у дві панелі. Перша — виступи представників організацій, друга — дискусійна панель. Між панелями для гостей буде проведено каву-брейк. Тривалість заходу — три години.

Акредитація журналістів: [email protected]

Для акредитації заповніть форму. 

Для оффлайн-учасників:

Відповідно до вимог "жовтої" зони карантину, участь дозволено тільки за наявності одного з документів:

- сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однієї дозою або двома дозами вакцини;

- негативного результату ПЛР / антиген-тесту (зроблений не більше, ніж за 72 години);

- довідки про одужання.

Наявність цих документів буде перевірятися під час входу на локацію. Приймаються міжнародні, внутрішні, іноземні сертифікати, дію яких підтверджено за допомогою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, в паперовій або цифровій формі в мобільному додатку "Дія".

Вакцина повинна бути схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров'я для екстреного застосування. Всі учасники заходу зобов'язуються дотримуватись санітарних правил, пройти температурний скринінг, дотримуватися маскового режиму і правил соціального дистанціювання. У разі порушення цих вимог, учаснику може бути відмовлено у відвідуванні заходу.

Кількість місць для участі оффлайн обмежена.

Реєстрація відбувається за принципом порядку надходження заявок і може бути закрита до кінцевого терміну реєстрації (19 жовтня, 18:00).

Для онлайн-учасників захід транслюватиметься через Youtube і Facebook. Посилання на трансляцію буде надано після реєстрації. Попередня реєстрація обов'язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини