Головна Новини Суспільство події У Києві померла перша людина з коронавірусом "Дельта"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві померла перша людина з коронавірусом "Дельта"

Померлий не виїжджав за межі України

28 липня 2021, 19:59
Поділіться публікацією:

У Києві помер перший пацієнт заражений зі штамом коронавірусу "Дельта".   Про це повідомив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан в коментарі РБК-Україна.

У Києві померла перша людина з коронавірусом  "Дельта"

Мужчина, который умер от штамма коронавируса "Дельта", был врачом Фото: pexels

 Своєю чергою, головний санітарний лікар  України Ігор Кузін повідомив, що чоловік, який помер від штамма коронавірусу "Дельта", був лікарем. Він не виїжджав за межі України.

"Щодо цього випадку. Це за фахом лікар, чоловік. У нього не було досвіду подорожі за кордон протягом останніх місяців. Тому це факт інфікування на території країни або при виконанні службових обов'язків, або в домашніх умовах", — заявив Кузін.

"Коментарі" писали, що у Міністерстві охорони здоров'я переконані, що новий жорсткий карантин введуть в країні вже цієї осені. Адже за інформацією МОЗ в Україні, вакциновано тільки 4% населення

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, чому в Україні може стати обов'язковою вакцинація від коронавірусу. Українців можуть почати зобов'язувати до отримання щеплення проти COVID-19.
Читайте також, що один із найбільш заразних варіантів коронавірусної хвороби, дельта-штам, дістався і до української столиці. І поки шестеро пацієнтів Олександрівської лікарні перебувають під пильною увагою медиків, епідеміолог Людмила Мухарська повідомила, як слід діяти українцям в такий тривожної ситуації.

На думку Мухарської, яка раніше була заступницею головного санлікаря країни, в першу чергу всьому населенню необхідно зберігати спокій. Найбільш "ясні" голови повинні бути у медиків, для яких, цілком можливо, починається чергова гаряча пора на роботі. Епідеміолог каже, що від українців потрібно зовсім небагато — чітко дотримуватися карантинних обмежень (носити маску, тримати дистанцію, мити руки або користуватися антисептиком), а також за можливості зробити щеплення проти коронавірусу. Особливо обережними потрібно бути тим українцям, які вирушили на відпочинок за кордоном — там найбільше можливості підхопити дельта-штам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/ukr/news
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини