Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому підлітки липучкою для мух обдурили грошовий автомат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому підлітки липучкою для мух обдурили грошовий автомат

Діти розмотали клейку стрічку і обережно закріпили її зверху над атракціоном

1 жовтня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

У Хмельницькій області місцеві школярі, використавши клейку стрічку для комах, виловили всі грошові купюри, замість того, щоб їх якось виловлювати руками. Про це повідомляє видання "Вартові Еспресо".

У Хмельницькому підлітки липучкою для мух обдурили грошовий автомат

У Хмельницькому підлітки обдурили атракціон (фото Нацполіція)

На відео знято весь процес двох юних винахідників. Ось вони розмотали клейку стрічку та обережно закріпили її зверху над атракціоном.

З першого разу їх винахід не приніс очікуваного результату. Та хлопці знову взялися за свою ідею. Їм вдалося розгорнути пакунок з усім клейким папером і розмістити в автоматі. На нього налипнуло багато паперових грошей, які вони обережно вийняли.

Користувачі соціальних мереж зазначають, що грошові асигнації, що підштовхує автомат і які потрібно швидко зловити, просто налипли на клейкий папір. Єдиний недолік — клей, який прилип до грошей. Чи можна від нього позбутися, щоб не пошкодити паперові гривні, не з'ясовано. Люди пишуть, що юні кулібіни дуже розумні й винахідливі. І це їм допоможе в житті.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що підлітки підпалили ровесника, щоб зняти відео для соцмереж. Іноді, коли бажаєш отримати славу і лайки в соцмережах, забуваєш про здоровий глузд і робиш необдумані речі. Так сталося і з хлопцями з Бердянська. Місцевий сайт "Бердянськ 24" надав інформацію, що вночі 29 листопада підлітки вирішили влаштувати "крутий" експеримент і підпалити друга. Процес знімали на відео. Шоу вийшло з-під контролю. Швидка допомога доставила постраждалого хлопця прямо в реанімацію. У нього діагностували серйозні опіки, які пошкодили 30% тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини