Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому на цвинтарі відкрили кафе та кінотеатр
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому на цвинтарі відкрили кафе та кінотеатр

Місце відпочинку стало популярним серед місцевої молоді

26 листопада 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Нічим не примітний цвинтар у Хмельницькому став дуже популярним серед мешканців міста. Там відкрили кав'ярню та кінотеатр, де молодь може безкоштовно провести час. Про відпочинок серед могил, повідомляє агентство УНІАН.

У Хмельницькому на цвинтарі відкрили кафе та кінотеатр

У Хмельницькому на цвинтарі відкрили кафе та кінотеатр - фото з відкритих джерел

Цей цвинтар у центрі Хмельницького нічим не примітний. Тут не поховані зірки шоу-бізнесу, видатні політики чи поети,

Зазначається, що кав'ярню відкрили у церковній лавці просто посеред цвинтаря. Усередині звичайні церковні атрибути: ікони, лампадки, свічки. У кутку для відвідувачів там встановили два столи та кавоварку. При цьому мешканці міста наголошують, що такий заклад їм подобається. Там вони можуть спокійно пити каву та відпочивати від галасливих вулиць міста.

Крім цього, у підвалі відкрили кінотеатр, куди молодь Хмельницького приходить дивитися фільми та вчитися. Відвідувачі отримують безкоштовний доступ до Інтернету.

Кінотеатр та кав'ярню фінансує єпархія.

За перебування там платити не треба. Також і на каві немає фіксованої ціни, а кожен платить стільки, скільки вважає за потрібне.

Виручені гроші витрачають на благодійність, а частину відкладають для покупки нової кавоварки та збільшення асортименту кавових напоїв.

"Люди спочатку заходили якось неспокійно. Говорили, що тут страшно. Запитували: а як ви взагалі себе почуваєте? — А ми відповідали, що нам тут добре, що ми звикли, що ми не бачимо нічого страшного в тому, що навколо є цвинтар", – розповідає засновниця кав'ярні Вероніка Франчук.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як англійці розпивали пиво на могилах та через традиційний фестиваль спалахнув скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини