Головна Новини Суспільство події У Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ

Після вибухів пожежа спалахнула одразу в кількох місцях

28 квітня 2022, 07:45 comments10831
Поділіться публікацією:

Пізно ввечері у тимчасово окупованому Херсоні було чутно вибухи, що призвели до того, що спалахнула пожежа. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Українська правда".

У Херсоні прогриміли вибухи – у місті перестало працювати російське ТБ

Телевежа у Херсоні. Фото: з відкритих джерел

При цьому самі городяни зазначають, що була серія вибухів, які було важко підрахувати. Поки не вдалося на офіційному рівні з'ясувати, де саме почалася пожежа, але, за інформацією самих городян, бавовни було чути недалеко від телецентру.

Коментувати ситуацію активно увімкнулися російські пропагандисти. Так прокремлівське інформаційне агентство "РІА Новини" заявило, що пожежа спалахнула після того, як українська армія випустила по Херсону три ракети "Точки-У". Інформацію про вибух біля телецентру підтвердили самі пропагандисти. Після цього у Херсоні перестало функціонувати телебачення, яке приймало російський сигнал. Відразу після окупації міста росіяни поспішили відключити українські телеканали та підключити сигнал до російської телемережі.

Варто нагадати, що 26 квітня російські загарбники разом із колаборантами вирішили повністю взяти владу у свої руки. Вони призначили свого голову адміністрації та мера. Так званим головою Херсонської ОДА став Володимир Сальдо, а головою Херсонської міської адміністрації Олександр Кобець.

Читайте на порталі "Коментарі" — у мережі показали, на що здатні британські ракети, які незабаром отримає Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент РФ Путін знову спробував виправдатися за пов'язану повномасштабну війну проти України, запевняє, що краще нехай бойові дії йдуть на території Кремля та за сценарієм Кремля, тижні вони могли б розпочатися на території Росії та за чужими сценаріями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини