Головна Новини Суспільство події У Херсоні першими за паспортами РФ прийшли представники однієї із партій України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні першими за паспортами РФ прийшли представники однієї із партій України

«Простими громадянами» виявилися керівники Партії Шарію у Херсоні

16 червня 2022, 18:20 comments2057
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", російські пропагандисти постаралися, щоб мережа облетіла сюжет, у якому нібито "звичайні жителі" тимчасово окупованого Херсона прийшли отримувати російські паспорти. Тоді вони, даючи інтерв'ю російським ЗМІ, називали себе простими громадянами, які далеко від політики, але вони дуже довго чекали "визволення". Отож з'ясувалося, що цими "простими громадянами" виявилися керівники Партії Шарія у Херсоні.

У Херсоні першими за паспортами РФ прийшли представники однієї із партій України

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Відповідне відео, на якому один із отримувачів російського паспорта ще рік тому записував відео про відкриття офісу Партії Шарія у Херсоні у мережу виклав нардеп Олексій Гончаренко.                                      

"Ще нещодавно ці люди відкривали Партію Шарія у Херсоні, а тепер вони обіймаються з окупантами. Власне, тому в Росії такі втрати та програші, бо солдати все бачать і розуміють, що до них ставлення, як до м'яса. Тому такий опір на окупованих територіях, тому що люди також бачать ставлення окупантів і тому у росіян нічого не виходить", – зазначив Олексій Гончаренко.

Зазначимо, що сьогодні на офіційному рівні в Україні Партія Шарія опинилася під забороною. Відповідне рішення ухвалив Восьмий апеляційний суд Львова. Партія Шарія стала вже дев'ятою партією в Україні, діяльність якої було заборонено.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі нагадали про "мирний договір" та поскаржилися на Україну, якій не потрібен "мир".

Також видання "Коментарі" повідомляло – окупанти бояться настання ЗСУ – готові йти навіть на самостріл: аудіоперехоплення ГУР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини