Головна Новини Суспільство події У Грузії заявили, що Україна образила їх країну: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії заявили, що Україна образила їх країну: що відбувається

Керівник владної партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе вважає, що слова Зеленського стали образою для грузинської сторони.

4 липня 2023, 12:20 comments10369
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник керівної партії Грузії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе відреагував на слова президента України Володимира Зеленського, який висловив обурення щодо стану здоров'я Міхеїла Саакашвілі, що перебуває у лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання грузинське видання 1TV.

У Грузії заявили, що Україна образила їх країну: що відбувається

Керівник владної партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе. Фото з відкритих джерел

Президент України відреагував на фотографії Міхеїла Саакашвілі, які засвідчили різкі зміни в його зовнішньому стані та здоров'ї під час перебування у грузинській лікарні. Зеленський висловив прохання до грузинського посла залишити Тбілісі. На це відповів представник грузинської влади Іраклій Кобахідзе.

"Крок Зеленського щодо Саакашвілі є образливим", — сказав лідер партії "Грузинська мрія" Іраклій Кобахідзе, однак додав, що Грузія бажає "залишитися в режимі дружби" з Україною.

Кобахідзе стверджує, що образливим було те, що до відправлення Саакашвілі в Грузії були причетні конкретні українські посадовці, а тепер та сама влада вимагає повернути колишнього грузинського президента.

Нагадаємо, що Зеленський вважає, що такими кроками Кремль "вбиває громадянина України Міхеїла Саакашвілі руками грузинської влади". Окрім того, президент України не вперше звертався до грузинської влади, щоб повернути Саакашвілі, а Захід пропонував свої можливості для цього.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапили фото Саакашвілі з останнього судового засідання.

Також "Коментарі" писали про те, що у партії влади Грузії готові обговорювати запровадження антиросійських санкцій після того, як країна стане членом ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://1tv.ge/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис

4 липня 2023, 11:41

Ираклий,если это твои слова-ты больной,если ты это повторяешь слова отражающие идеологию твоей партии- ты подлец. Скоро придёт другое время. "окурок" здохнет и ты будешь петь другую песню.


Новини