Головна Новини Суспільство події У Греції під час відпочинку потонула суддя з Черкаської області: подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції під час відпочинку потонула суддя з Черкаської області: подробиці трагедії

Посада судді жінка займала з 2009 року

8 липня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

У Греції під час відпочинку на березі моря загинула 49-річна суддя з Черкаської області. Вона пішла до моря купатися і потонула. Про деталі трагедії повідомили у пресслужбі Смілянського районного суду області.

У Греції під час відпочинку потонула суддя з Черкаської області: подробиці трагедії

Греція (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що колектив глибоко сумує з приводу непоправної втрати своєї колеги — судді Кирилюк Наталії Анатоліївни. За словами її колег, вона була гідною, добропорядною людиною, професіоналом своєї справи. А ще — вміла працювати і мала бажання допомагати людям.

"У пам'яті суддів і працівників Смілянського міськрайонного суду Наталія Анатоліївна назавжди залишиться порядною, доброю людиною, досвідченим і висококваліфікованим юристом", — написала пресслужба суду.

На своїй посаді суддя Кирилюк перебувала з 2009 року. Раніше вона працювала в Донецьку, потім її перевели в Смілянський міськрайонний суд Черкаської області.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Єгипті українська туристка каталася на водному парашуті і врізалася головою в катер.

Як стало відомо, жінка придбала поїздку на водному парашуті (парасейлінг) у представників готелю. Під час польоту стався обрив каната і туристку почало відносити в море. Працівники, які надавали цю послугу, мабуть, не були готові до такого повороту подій і просто перегородили своїм катером політ жінки. Туристка врізалася головою у борт плавзасобу. В результаті нещасного випадку постраждала наклали 15 швів, у неї виявлено струс мозку, а також розрив вуха і тріщини в хребцях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читаем

19 серпня 2021, 17:22

так судьба наградила судью...


Новини