Головна Новини Суспільство події У Генштабі ЗСУ розповіли, для чого Кремль готується до загибелі людей на території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли, для чого Кремль готується до загибелі людей на території РФ

Ворог продовжує зазнавати суттєвих втрат. Є проблеми із логістичним забезпеченням підрозділів. Низький рівень морально-психологічного стану особового складу призводить до збільшення кількості випадків дезертирства

19 березня 2022, 08:00 comments4254
Поділіться публікацією:

ЗСУ та український народ продовжують давати бій російським окупаційним військам і роблять це українські захисники дуже результативно. Так 18 березня було вражено 12 повітряних цілей ворога – 2 літаки, 3 вертольоти, 3 БПЛА та 4 крилатих ракети. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

У Генштабі ЗСУ розповіли, для чого Кремль готується до загибелі людей на території РФ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

ЗСУ завдали прицільного удару по кількох колонах ворожої техніки у Миколаївській та Сумській областях. Втрати ворога зараз уточнюються. Крім того, завдяки спецоперації ЗСУ російська армія не дорахувалась ще одного генерала, відправленого Кремлем воювати в Україну. Вдалося ліквідувати командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

У Генштабі зазначають, виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особовому складі, існує ймовірність, що військово-політичним керівництвом Російської Федерації буде прийнято рішення внесення змін до існуючого законодавства та розпочато відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни. З метою виправдання таких дій, не виключається здійснення низки провокацій на території Російської Федерації із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії. Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян.

Російські окупанти зазнають досить великих втрат. Фактично щодня з території України відправляють поранених та загиблих бійців ЗС РФ та Росгвардії. Так, у Гомельській області практично всі лікарні забиті російськими військовими. Пересічним білорусам відмовлено у проведенні операцій на невизначений час.

При цьому ті російські військові, які дізнаються про величезні втрати ЗС РФ під різним приводом відмовляються їхати на війну в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини