Головна Новини Суспільство події У другому турі президентських виборів можуть зустрітися Зеленський та Бойко
commentss НОВИНИ Всі новини

У другому турі президентських виборів можуть зустрітися Зеленський та Бойко

До другого туру Порошенко не проходить

20 грудня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:
















Серед потенційних претендентів на пост Президента України найбільші шанси на перемогу мають Володимир Зеленський та Юрій Бойко. Про це свідчать результати опитування населення України, проведеного "Українською соціологічною групою", пише УНІАН.

У другому турі президентських виборів можуть зустрітися Зеленський та Бойко

Українців запитали, кого вони підтримали б на виборах, фото УНІАН

Якби президентські вибори проходили на момент опитування, то за Зеленського проголосували б 21,0% респондентів, а за Ю. Бойка – 16,1% (серед респондентів, які голосуватимуть і визначилися з вибором).

Петра Порошенка готові підтримати 15,3% опитаних, Юлію Тимошенко – 10,6%, Дмитра Разумкова – 7,6%, Ігоря Смєшка – 6,3% голосів. Решту політиків підтримують менше 5% респондентів (у кожному окремому випадку).

У другому турі президентських виборів можуть зустрітися Зеленський та Бойко - фото 2

Опитування проведено "Українською соціологічною групою" з 4 по 10 грудня 2021 року у всіх областях України, за винятком непідконтрольних територій Криму та Донбасу.

Усього було опитано 2002 респонденти віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентує доросле населення України (підконтрольні території) за основними соціально-демографічними ознаками. Метод проведення опитування – індивідуальне інтерв'ю "face-to-face". Статистична похибка вбирається у 2,2%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини