Головна Новини Суспільство події У додатку "Дія" можна буде подати документи в університет: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У додатку "Дія" можна буде подати документи в університет: деталі

У додатку буде надана повна інформація для абітурієнтів

19 березня 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

Міністерство освіти і науки планує запустити на електронному сервісі "Дія" функціонал для електронного вступу до вищих навчальних закладів України. У додатку буде надана повна інформація для абітурієнтів. Про це заявив міністр освіти Сергій Шкарлет в ефірі 1+1.

У додатку "Дія" можна буде подати документи в університет: деталі

Додаток "Дія" - фото з відкритих джерел

За його словами, в "Дії" планують зосередити повну інформацію по електронному вступу. МОН також хоче продовжити розвивати платформу "Всеукраїнська школа онлайн". Там, зокрема, планують запустити електронний кабінет вчителя, абітурієнта і випустити мобільні додатки.

Нагадаємо, що до цього "Дія" удосконалила додаток для самоізоляції. Якщо громадянин повернувся з країни, в якій зафіксували спалах COVID-19, контактував з хворим або має певні симптоми, він повинен пройти ізоляцію вдома. Саме цей додаток допомагає контролювати процес обсервації і дотримання карантинних норм. Людина, яка перебуває на самоізоляції, повинна встановити додаток і сфотографувати себе з періодичністю, заданою програмою. Потім вона звіряє дані й накладає геолокацію. Якщо людина відсутня в заявленому місці, дані передаються в поліцію. Додаток "Вдома" пройшов етап удосконалення, і тепер в програмі є таймер, який включається на 24 години для досягнення місця, де людина буде проходити обсервацію.

Як раніше повідомляли "Коментарі", до функціонала "Дії" додали ще одну корисну можливість. Користувачі сервісу зможуть прописатися за місцем проживання використовуючи тільки смартфон. Так, онлайн-послугу з реєстрації місця проживання планують запустити вже у квітні поточного року. За допомогою неї можна отримати прописку у власній квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини