Головна Новини Суспільство події У Дніпрі рятували лабрадора, який випив пляшку коньяку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі рятували лабрадора, який випив пляшку коньяку (ВІДЕО)

У Харві з Дніпра було сильне похмілля

14 січня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро по закінченні новорічних свят до так званого ветеринарного "витверезника" попав пес породи лабрадор. Про цей курйозний випадок  інформує ветеринарна клініка "На робочій".

У Дніпрі рятували лабрадора, який випив пляшку коньяку (ВІДЕО)

Власники доставили тварину у клініку (фото з відкритих джерел)

 Саме сюди господарі привезли свого чотирилапого друга на кличку Харві  в стані сильного алкогольного сп'яніння.

 За опублікованою на сайті клініки інформацією,  лабрадор під час новорічних свят залишився сам в кімнаті, де був накритий новорічний стіл. Він вирішив відшукати собі щось смачне, поки немає свідків та господарів.

 Чому собака зупинив свій вибір на пляшці з коньяком, невідомо.  Він скинув напій зі столу, відгриз зубами  упакування пляшки і  висмоктав алкогольний  напій. Його власники були здивовані і розповідали, що Харві понесло від алкоголю, адже собака сп'янів  і почав по своєму "веселитись".

 Наступного дня лабрадор відчув всі тонкощі похмілля. Від такої кількості випитого коньяку  він хитався  на різні сторони, не зміг піти в туалет, бо лапи "були не його". Він нічого не міг їсти і постійно блював. Тому господарі вирішили його рятувати і повезли до ветеринарного "витверезнику".

Ветеринари зробили  лабрадору, що проявив інтерес до алкоголю,  процедуру дезінтакційної  інфузійної  терапії. Вона схожа  на ту, яку проводять людям, які перебрали алкоголем. Працівники  клініки після цього випадку прийняли рішення надавати нову послугу – офіційно оголосили про відкриття витверезника  для чотирилапих. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що собаки зможуть керувати дронамиКомпанія Exyn Technologies випустила відео, яке показує, як стверджують розробники, перший політ дрона, керованого собакою.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини