Головна Новини Суспільство події У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО)

У шпигуна бойовиків виявили боєприпаси і зброю

18 березня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Російські бойовики на Донбасі продовжують свої провокації навіть на підконтрольній Києву території України. Так, в Дніпрі збирав розвіддані про підрозділи ЗСУ один з агентів "спецслужби" так званої "ДНР". Про його затримання повідомили в Службі безпеки України.

У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО)

Агент "ДНР" збирав у Дніпрі інформацію про ВСУ. Фото із відкритих джерел

Затриманий раніше проживав в одному із населених пунктів окупованій Донецької області. У Дніпрі працював "під прикриттям", будучи представником невизнаного "Міністерства державної безпеки" так званої "ДНР". Головним завданням шпигуна було відстежити переміщення і силову міць підрозділів української армії, які знаходяться в Дніпропетровській області.

Переміщався "агент" на власному автомобілі, з "кураторами" з ОРДЛО спілкувався із допомогою спеціальних закритих каналів зв'язку.

За повідомленням співробітників СБУ, під час обшуку у квартирі у затриманого було вилучено боєприпаси (як мінімум, кілька гранат і запчастин до них), іншу зброю, а також різні комп'ютерні гаджети. На картах пам'яті знайдена інформація, що доводить співпрацю "агента" з російськими окупантами на Донбасі.

У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО) - фото 2
У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО) - фото 3
У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО) - фото 4
У Дніпрі працював агент розвідки бойовиків «ДНР»: подробиці (ФОТО) - фото 5

Чоловікові вже пред'явили підозру за ст. 258-3 і 263 Кримінального Кодексу України. Його підозрюють в участі в терористичній організації, а також незаконному поводженні зі зброєю. Проводиться досудове розслідування, під час якого затриманий, швидше за все, буде знаходитися за ґратами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Київській області були затримані представники терористичної організації "ІДІЛ". Керівником угруповання був колишній сирійський бойовик. Більше деталей шукайте в нашій публікації.

Також на порталі знайдеться інформація про те, що співробітники СБУ пообіцяли перевірити нардепа від "ОПЗЖ" Вадима Рабиновича за публікацію карти України без Криму і з невизнаними "ЛНДР". Детальніше — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини