Головна Новини Суспільство події У День перемоги росіяни "привітали" Слов'янськ – дістали місто снарядами
commentss НОВИНИ Всі новини

У День перемоги росіяни "привітали" Слов'янськ – дістали місто снарядами

Про обстріл Слов'янська повідомив мер міста

9 травня 2022, 16:04
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують рухатися у напрямку міста Слов'янськ, по всій лінії фронту на Донеччині ведуться запеклі бої. Навіть в таке велике свято для тих народів, які билися проти гітлерівської Німеччини у Другій світовій війні, російські окупанти обстріляли центральну частину Слов'янська. Як передає видання "Коментарі", про це написав у себе у Facebook мер Слов'янська Вадим Лях.

У День перемоги росіяни "привітали" Слов'янськ – дістали місто снарядами

Слов'янськ. Фото: з відкритих джерел

"Привітання" з 9 травня від "братів". Приліт до центральної частини Слов'янська", – написав мер міста.

Він додав, що наразі всі служби з'ясовують ступінь пошкодження, надають усю необхідну допомогу. Вадим Лях також звернувся з проханням до мешканців Слов'янська уважно ставитись до всіх сигналів тривоги та одразу після їх включення шукати укриття. Також градоначальник просить городян не викладати у мережу фото, де видно, куди саме потрапили ворожі снаряди.

Зазначимо, також з'явилася інформація про те, що рашистські окупанти розбомбили Георгіївський скит Свято-Успенської Святогірської лаври УПЦ МП. Українські захисники зазначили, що окупанти знали, куди стріляли, та свідомо зруйнували храм власного патріархату.

Свого часу лідер сепаратистів Ігор Гіркін досить швидко разом зі своєю групою захопив Слов'янськ, але гуртом був вибитий звідти. Тепер Гіркін став одним із затятих критиків Путіна і розповідає, що його "спецоперації" немає жодних шансів стати успішною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що гаряча фаза російсько-української війни у розпалі президент України Володимир Зеленський із самого центру Києва, перебуваючи на Хрещатику, записав відеозвернення до українців, привітавши народ з перемогою над нацизмом. Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю, які головні меседжі Зеленський озвучив у своєму посланні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини