Головна Новини Суспільство події У ДБР повідомили, що Порошенко не здав закордонні паспорти: що кажуть адвокати політика
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР повідомили, що Порошенко не здав закордонні паспорти: що кажуть адвокати політика

Адвокат Порошенка Ігор Головань заперечив заяву ДБР

24 січня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Представники Державного бюро розслідувань оприлюднили заяву про те, що п’ятий президент Петро Порошенко, якому судова установа поставила зобов’язання здати закордонні паспорти, цієї вимоги так і не виконав.

У ДБР повідомили, що Порошенко не здав закордонні паспорти: що кажуть адвокати політика

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

 В цій же заяві, яка опублікована на сайті ДБР, називають слова очільника  "Європейської солідарності"  з приводу того, що він не може виїхати з України, "черговими інформаційними маніпуляціями".

Представники  відомства нагадують, що 19 січня Печерська районна судова установа обрала екс-президенту запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання  та зобов’язала здати у відповідні органи державної влади на зберігання всі свої документи для виїзду з нашої країни за кордон, зокрема, і закордонні паспорти. 

Як зазначили в Державному бюро розслідувань, підозрюваний Порошенко має здати свої документи для виїзду за кордон на зберігання у відповідні органи державної влади, щоб виключити  можливість виїзду за межі нашої країни, але до сьогодні це зобов’язання він не  здійснив.

Разом з тим, один із захисників екс-президента Ігор Головань  на своїй сторінці в соціальних мережах зробив заперечення цієї заяви Державного бюро розслідувань

 Як він там повідомив, ці документи було здано в Центральне міжрегіональне управління Державної міграційної служби.

 За його словами ДБР не може не обманювати. Паспорти Порошенка  були здані до ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області ним особисто сьогодні зранку, — повідомив адвокат  і опублікував світлини зі штампом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що суд обрав запобіжний захід Порошенко

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини