Головна Новини Суспільство події У "червону" зону карантину потрапили дві області
commentss НОВИНИ Всі новини

У "червону" зону карантину потрапили дві області

Загалом передбачено чотири рівні епідемічної небезпеки

23 лютого 2021, 16:08
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я України прийняло рішення розділити регіони країни на зони перед початком дії адаптивного карантину. Так, в "червону" зону потрапили Чернівецька та Івано-Франківська області, передає видання "РБК-Україна".

У "червону" зону карантину потрапили дві області

У "червону" зону карантину потрапили дві області - фото з відкритих джерел

За даними джерела, в Івано-Франківській області буде заборонено робота розважальних закладів, кінотеатрів, нічних клубів, спортзалів, проведення культурних і релігійних заходів. Відомо, що заклади громадського харчування можуть працювати виключно на виніс, а учні 5-11 класів продовжать дистанційне навчання.

У Чернівецькій області закриті школи, а також скорочена робота ресторанів до 20:00.

Нагадаємо, що з 24 лютого в Україні введуть адаптивний карантин. Передбачено чотири рівні епідемічної небезпеки: зелений, жовтий, помаранчевий і червоний. Що передбачає кожен із них можна прочитати в нашому матеріалі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що під час карантину держава виплачує громадянам, які втратили роботу через пандемію коронавірусу, матеріальну допомогу. Загальна сума виплат безробітним досягла 15,8 мільярда гривень. За словами міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашка, допомога безробітним громадянам виплачується ритмічно. Крім того, деяким українцям за цей період вдалося знайти місце роботи завдяки центрам зайнятості. Всього за період пандемії працевлаштувалися понад 600 000 жителів країни. Відомо, що право на отримання матеріальної допомоги від держави без стажу мають особи до 35 років.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини