Головна Новини Суспільство події У Чехії поставили Кремль на місце, назвавши Лаврова клоуном, а Росію – країною-терористом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії поставили Кремль на місце, назвавши Лаврова клоуном, а Росію – країною-терористом

У Чехії нагадали про трибунал, який чекає на Росію

26 квітня 2023, 10:02
Поділіться публікацією:

Керівництво терористичної РФ має постати перед судом. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у себе на Twitter зробив міністр закордонних справ Чехії Ян Липавський у відповідь на коментарі глави МЗС РФ Сергія Лаврова про чеського президента.

У Чехії поставили Кремль на місце, назвавши Лаврова клоуном, а Росію – країною-терористом

Міністр закордонних справ Чехії Ян Липавський. Фото: з відкритих джерел

Липавський написав у своєму Twitter, що "висловлювання клоуна Лаврова про нашого президента Павела просто смішні".

"Росія – терористична держава, і її керівництво має постати перед міжнародним трибуналом", – наголосив чеський дипломат.

Липавський не конкретизував, про які висловлювання Лаврова йдеться. Однак нещодавно глава МЗС Росії заявив про "невідповідність політичним нормам" реакції президента Чехії на позицію Китаю щодо України.

"Це такі заяви, які не мають нічого спільного із роботою нормального політичного діяча", – заявляв Лавров.

Зазначимо, президент Чехії Петр Павел в інтерв'ю виданню Politico висловив переконання, що Китаю не можна довіряти як посереднику у встановленні миру між Росією та Україною, оскільки Пекіну вигідне продовження війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення про те, що російський диктатор Володимир Путін використовує "двійника" або "двійників" спливали і раніше. Але вони знову активізувалися після нещодавнього візиту нібито Путіна на тимчасово окуповані території України. Активізувалися настільки, що путінський спікер Дмитро Пєсков змушений був навіть офіційно заявити, що диктатор не має "двійників", що він не ховається в бункерах. Втім, ціну заявам Пєскова та всієї кремлівської банди ми знаємо… Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми думками – чи є у Путіна двійники та "бункерна залежність"?

Також видання "Коментарі" повідомляло – спроби Китаю уявити себе як "миротворця" – провалилися: у чому головна причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини