Головна Новини Суспільство події У Чехії оригінально "привітали" РФ з Днем Перемоги (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії оригінально "привітали" РФ з Днем Перемоги (ФОТО)

Активістка у кокошнику викупалася у "крові" українців, яку пролили росіяни

9 травня 2023, 16:25 comments2538
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", у Чехії "привітали" росіян з 9 травня "кривавим" перформансом. Акція, що нагадує про вбивства українців, пройшла у Празі перед посольством Росії.

У Чехії оригінально "привітали" РФ з Днем Перемоги (ФОТО)

Перформанс до 9 травня. Фото: із відкритих джерел

Так, активістка принесла до російського дипломатичного відомства жовто-синій надувний басейн. Його наповнили червоною фарбою, і жінка у кокошнику з літерою Z у ньому викупалася.

Таким чином організатори перформансу продемонстрували кров українців, яку росіяни вже більше року проливають, намагаючись захопити Україну.

"Чеська активістка ініціативи "hlas.Ukrajiny" одягла кокошник з буквою Z і плавала у жовто-синьому басейні з червоною фарбою, що символізує кров українців", — йдеться у коментарі до відео, яке оприлюднило видання "Радіо Свобода".

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто та чому прибув до Москви на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії у скороченому вигляді – всього 40 хвилин, зі скасуванням повітряної частини дійства, а також музейним Т-34 у танковому представництві, пройшов парад Перемоги. У гості до Путіна приїхали лише п'ять президентів центральноазіатських держав, самопроголошений президент Білорусі та прем'єр-міністр Вірменії. Російський диктатор традиційно звинувачував Захід у тому, що РФ напала на Україну, а також скаржився, що проти РФ нібито знову розв'язана справжня війна. Які висновки можна зробити після чергового парадобісся країни-агресора? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

У Чехії оригінально ”привітали” РФ з Днем Перемоги (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини