Головна Новини Суспільство події У британській розвідці пояснили, яке лихо наздоганяє путінських командирів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці пояснили, яке лихо наздоганяє путінських командирів в Україні

Російські офіцери часто гинуть, які колеги, яким доводиться приймати командування, немає необхідного досвіду

8 травня 2022, 11:30 comments1250
Поділіться публікацією:

У російській армії вважають, що присутність на передовій старших командирів допоможе вирішити низку проблем. Але війна триває, йде її гаряча фаза і в результаті Росія продовжує зазнавати втрат, гинуть як солдати, так і командири. Командування доводиться брати в руки менш досвідченим командирам, які не завжди знають, які рішення приймати. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє в щоденному звіті Міноборони Великобританії.

У британській розвідці пояснили, яке лихо наздоганяє путінських командирів в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, що проблеми з управлінням, невпевненість російських військ на фронті були причиною того, що російським командирам доводилося особисто йти в атаку разом із солдатами та офіцерами.         

За інформацією Міноборони Великобританії, в російській армії суворо дотримуються того правила, що командування не розповідає про усі нюанси своїм підлеглим. У результаті, коли того чи іншого командира усувають, то нове командування не завжди знає, як діяти. Вони не мають важливого досвіду лідерства. Головне, що заважає росіянам досягати поставленої мети – це недоліки планування та підтримки і присутність командування на передку цю проблему не вирішує.

У розвідці зазначають, що проблеми у російської армії наростатимуть, бо у офіцерів, яких призначають замість убитих, дуже сильно відчувається брак досвіду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський розповів, що означатиме оголошення Володимиром Путіним війни Україні. В українській розвідці вважають, що Путін може оголосити війну Україні вже 9 травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини