Головна Новини Суспільство події У Ріната Ахметова помер старший брат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ріната Ахметова помер старший брат

Причина смерті Ігоря Ахметова не повідомляється

24 січня 2021, 15:30 comments1883
Поділіться публікацією:

На 60-му році життя перестало битися серце Ігоря Ахметова — старшого брата українського підприємця, президента футбольного клубу "Шахтар" Ріната Ахметова.

У Ріната Ахметова помер старший брат

Ігорь Ахметов /фото: shakhtar.com

Ця сумна новина з'явилася на офіційному сайті ФК "Шахтар". У повідомленні не вказуються ні причини смерті, ні інші обставини того, що сталося. Футбольний клуб висловив співчуття родині та близьким людям Ігоря Ахметова і також підкреслив, що протягом минулого десятиліття ця людина допомагала будувати сучасний "Шахтар".

"Він брав участь в управлінні клубом, відвідував домашні матчі в Донецьку, завжди був поруч з командою. Його досвіду і його порад буде сильно не вистачати всій сім'ї ФК "Шахтар" ", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що Ігор Ахметов, як і його батько, працював на шахті (10 років), через що отримав важке професійне захворювання, яке змусило його залишити роботу.

В одному з інтерв'ю найбагатша людина України Рінат Ахметов говорив, що його рідний брат хворий на туберкульоз, у нього залишилася лише половинка легені. Але сім'я щодня і щохвилини боролася за його життя, і тому він зміг перемогти захворювання.

Нагадаємо, на 49-му році життя помер відомий український дизайнер Сергій Єрмаков. Але ні обставини, ні причина його смерті поки невідомі. Кутюр'є працював з такими знаменитостями, як Камалія, Надія Мейхер, Світлана Лобода та багатьма іншими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 23-го січня помер легендарний американський телеведучий і журналіст Ларрі Кінг. Напередодні він був госпіталізований в медичний заклад в Лос-Анджелесі з коронавірусною інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

24 січня 2021, 19:05

Это тривиальное событие кого то должно волновать? Печатайте в рублике некрологи.


Новини