Головна Новини Суспільство події У Байдена різко висловилися про інтерв'ю прихильника Трампа Карлсона з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена різко висловилися про інтерв'ю прихильника Трампа Карлсона з Путіним

У Білому домі припустили, що у цьому журналістському матеріалі звучатимуть фальшиві та абсурбні "виправдання" з боку глави Кремля широкомасштабної військової агресії РФ проти України

8 лютого 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

У Білому домі вважають інтерв'ю скандального американського медійника Такера Карлсона із російським диктатором Володимиром Путіним просто непотрібним. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив координатора Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.

У Байдена різко висловилися про інтерв'ю прихильника Трампа Карлсона з Путіним

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Представник Адміністрації Джо Байдена зазначив, що у цьому журналістському матеріалі, ймовірно, звучатимуть фальшиві та абсурбні "виправдання" з боку глави Кремля широкомасштабної військової агресії РФ проти України.

Так він відповів на запитання про інтерв'ю Карлсона з Путіним, і чи є в Білому домі "певне занепокоєння будь-якою дезінформацією, яка може виникнути з цього".

Джон Кірбі звернув увагу, що не випереджатиме інтерв'ю, що ще не вийшло, проте висловився про очікувані тези в цій публікації.

"Я не знаю, я вважаю, що це досить очевидно, всім має бути дуже очевидно, що Путін зробив в Україні, і фіктивні, абсолютно фальшиві та смішні причини, якими він намагався це виправдати. Я не думаю, що нам потрібне ще одне інтерв'ю із Володимиром Путіним, щоб зрозуміти його жорстокість", — сказав представник адміністрації президента США.

Нагадаємо, журналіст зі Сполучених Штатів, екс-провідний телеканал Fox News Такер Карлсон записав інтерв'ю у президента Росії Володимира Путіна. Він став першим тележурналістом із Заходу, який отримав можливість поспілкуватися з Путіним з початку повномасштабної війни Росії на території України. Факт інтерв'ю підтверджує речник російського президента Дмитро Пєсков. Представляючи пояснення, чому російський президент погодився на інтерв'ю, Пєсков заявив, що позиція Карлсона відрізняється від інших.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

8 лютого 2024, 08:25

"Не читав, але засуджую"... Нехай дідом Бідоном переймаються


Новини