Головна Новини Суспільство події У Байдена натякнули, що Пригожина вбив Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена натякнули, що Пригожина вбив Путін

Кремль має довгу історію вбивств своїх опонентів, зазначили у Білому домі

30 серпня 2023, 11:35
Поділіться публікацією:

В адміністрації президента США Джо Байдена натякнули, що Кремль може стояти за вбивством ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Як повідомляє портал "Коментарі", такий натяк під час брифінгу зробила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

У Байдена натякнули, що Пригожина вбив Путін

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Прес-секретар зазначила, "цілком очевидно, що сталося" у ситуації зі смертю Пригожина. Вона також нагадала слова президента США Джо Байдена про те, що мало що відбувається у Росії, за чим би не стояв Путін.

"Ми всі — ми всі знаємо, що Кремль має довгу історію вбивств своїх опонентів. Це історія Кремля. І якщо ми зробимо крок назад, якщо озирнемося на секунду, то все це сталося через неефективну роботу влади всередині РФ", — зазначила прес-служба. -секретар Білого дому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, згідно з офіційними даними, загиблого 23 серпня в авіакатастрофі в Тверській області, поховали 29 серпня мало не потай у Санкт-Петербурзі, звідки він родом, на Порохівському цвинтарі. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк назвав такий похорон "героя", створеного самим Путіним (і, схоже, убитого за його наказом), символом справжнього страху російського диктатора. І страху, мабуть, обґрунтованого. За даними The Moscow Times, у Росії цілком може статися новий заколот, схожий на червневий бунт вагнерівців. Чому вагнерівці "проковтнули" те, що зробила влада з їхніми ватажками? Яка ймовірність того, що Росію накриє бунт — зазвичай для неї безглуздий і кривавий? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що робить Кремль після загибелі Пригожина – чи може це відобразитися на війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини