Головна Новини Суспільство події У Антимонопольного комітету з'явився тимчасовий керівник
commentss НОВИНИ Всі новини

У Антимонопольного комітету з'явився тимчасовий керівник

Поки не знайдуть нового керівника, відомство буде очолювати заступниця колишнього голови АМКУ Юрія Терентьєва

7 липня 2020, 12:14
Поділіться публікацією:

Антимонопольний комітет тимчасово очолила Ольга Піщанська. Раніше вона була першим заступником колишнього керівника Юрія Терентьєва. Напередодні її призначили в. о. голови АМКУ. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

У Антимонопольного комітету з'явився тимчасовий керівник

Без керівника Антимонопольний комітет залишився минулої п'ятниці. Тоді депутати проголосували за відставку Юрія Терентьєва. Найбільше охочих звільнити голову АМКУ знайшлося в президентській фракції "Слуга народу". Також голоси "За" були в "Опозиційній платформі" та  групах "Довіра" і "За майбутнє". До речі, заяву про відставку, яку Терентьєв написав сам, він спробував відкликати, але безрезультатно.

Ольга Піщанська буде керувати АМКУ, поки не знайдуть постійного голову комітету. У команді Терентьєва вона працювала з початку вересня минулого року. До цього була комерційним директором товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕМ-Інжиніринг".

За освітою Піщанська - економіст. У 2010 стала сертифікованим проєктним менеджером AFM. Співпрацювала також з компаніями "Метінвест Холдинг" і "Арселор Міттал". До речі, володіє пакетом цінних паперів останньої з них. Тимчасовий керівник є власником ТОВ "Закупівельні рішення" і має частку в ТОВ "Промпроектсервіс" та "Стем інжиніринг".

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що на час карантину АМКУ заборонив мобільним операторам підвищувати тарифи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини