Головна Новини Суспільство події Twitter заборонив сумніватися в вакцині від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter заборонив сумніватися в вакцині від COVID-19

Twitter буде видаляти помилкові повідомлення на тему коронавірусу

17 грудня 2020, 09:36
Поділіться публікацією:

Соціальні мережі борються з поширенням фейкових новин. Цензура в соцмережах набирає обертів. Оскільки інформація про пандемію коронавірусу має високий резонанс в суспільстві, сервіс Twitter посилив правила розміщення твітів на тему COVID-19.

Twitter заборонив сумніватися в вакцині від COVID-19

Так, в компанії заявили, що будуть видаляти повідомлення про шкоду вакцини для здоров'я і іншу неправдиву інформацію.

"Ми зосереджені на усуненні неправдивої інформації, яка становить найбільший потенційну шкоду здоров'ю та добробуту людей. Твіттер грає важливу роль як місце для сумлінних громадських дебатів і дискусій з цих важливих питань громадської охорони здоров'я", — сказано в повідомленні.

Починаючи з цього моменту соцмережа буде вимагати видалити неправдиву інформацію про природу коронавірусу, його поширення, а також ефективності вакцин, методи лікування та профілактики.

"Рухаючись вперед і починаючи з наступного тижня, ми розширюємо політику і, можливо, будемо вимагати від людей видалити твіти, що містять шкідливі помилкові або що вводять в оману розповіді про вакцинацію COVID-19, в тому числі:

- помилкові твердження, які припускають, що імунізація і вакцини використовуються для навмисного заподіяння шкоди або контролю населення, включаючи заяви про вакцини, які викликають умисну змову;

- широко спростовані помилкові заяви про несприятливі наслідки вакцинації;

або ж

- помилкові твердження про те, що COVID-19 несправжній або несерйозний, і тому в вакцинації немає потреби", — уточнили в Twitter.

Як повідомляв портал "Коментарі", соціальна мережа Twitter видалить твіти з запереченням Голокосту, які, за повідомленнями соціальної мережі, порушують політику компанії відносно ненависті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Цезарь

17 грудня 2020, 11:38

Это ли не цензура? АХАХАХ!!!!


Новини