Головна Новини Суспільство події Тварин видів 500 вимирають в 100 разів швидше через вплив людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Тварин видів 500 вимирають в 100 разів швидше через вплив людства

Вимирання тварин загрожує цивілізації

2 червня 2020, 21:33 comments1217
Поділіться публікацією:

Сотні диких тварин знаходяться на межі вимирання через людського впливу. Понад 500 видів тварин почали вимирати в 100 разів швидше звичайного з-за впливу людства. Про це повідомили у виданні BBC з посиланням на результати різних досліджень.

Тварин видів 500 вимирають в 100 разів швидше через вплив людства

Браконьєрство та лісозаготівлі привели більше 500 видів ссавців, рептилій, амфібій і птахів до точки вимирання. Вчені вважають, що нове дослідження підтверджує масове вимирання тваринного світу.

За словами вчених, тварини почали зникати в 100 разів швидше порівняно з природною швидкістю їх зникнення. На відміну від інших масових вимирань з причини падіння астероїдів чи вивержень вулканів, цього разу повністю винна людство.

Професор Національного університету Мексики розповів, що ми увійшли в шосте масове вимирання. За його словами, криза настільки вимирання поганий, що майбутнє людства будуть визначати його рішення в найближчі 50 років.

На основі даних Міжнародного союзу охорони природи вчені з'ясували, що як мінімум 515 видів тварин перебувають на межі зникнення — менше тисячі особин кожного виду. Вчені стверджують, що регіональні екологічні системи зіткнулися з колапсом.

Як повідомляв портал "Коментарі", Біс допоміг церквi повернути вкрадене золото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини