Головна Новини Суспільство події Тривалі вихідні на День Незалежності 2021: українці встигнуть спіймати літо за хвіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривалі вихідні на День Незалежності 2021: українці встигнуть спіймати літо за хвіст

У серпні українців чекає тривалий відпочинок з чотирьох вихідних

5 серпня 2021, 18:05
Поділіться публікацією:

За вікном останній місяць літа і ще так хочеться насолодитись теплим сонячним промінням і ніжним літнім вітром. І українці отримають таку змогу у вигляді міні-вікенду наприкінці серпня. 24 серпня Україна відзначає ювілейний 30-й День Незалежності. Крім святкових заходів, ця дата порадує нас також додатковими днями відпочинку.

Тривалі вихідні на День Незалежності 2021: українці встигнуть спіймати літо за хвіст

Відпочинок, скріншот з youtube

Коли очікуються вихідні в серпні 2021 року:

Тривалі вихідні на День Незалежності 2021: українці встигнуть спіймати літо за хвіст - фото 2


День Незалежності України є державним святом і передбачає вихідний день. Цього року він випадає на вівторок. Щоб українцям було зручніше відзначати свято, Кабінет Міністрів рекомендував роботодавцям зробити понеділок 23 серпня вихідним. В такому випадку його доведеться відпрацювати в суботу, 28 числа.

Таким чином, українці відпочиватимуть чотири дні поспіль – з 21 по 24 серпня. 

За традицією в кінці серпня соцмережі заповнюються повідомленнями, що літо минуло, а насолодитися теплою порою року люди не встигли. В цьому році можна з легкістю поміняти тренд і дозволити собі у серпні зробити кілька літніх справ, які дозволять відчути, що провели сезон на всі 100%.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як відпочити після важкого робочого дня. Фахівці радять після робочого дня відволіктися на якесь заняття: малювання, музику, приготування вечері чи перегляд улюбленого серіалу. А коли готувати не хочеться, але перекусити щось потрібно, нехай краще в холодильнику завжди будуть сезонні фрукти, овочі та хлібці. Але від алкоголю після напруженого дня краще відмовитися, адже вранці ваше самопочуття може значно погіршитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини