Головна Новини Суспільство події Товари першої необхідності: що має бути у вас у період війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Товари першої необхідності: що має бути у вас у період війни

Експерти розповіли, які товари першої необхідності потрібно купувати під час війни: список речей, абонементів та продуктів

2 березня 2022, 11:45 comments1626
Поділіться публікацією:

Паніка та страх, які накрили все населення України, часто заважають мислити тверезо та змінюють сприйняття реальності. Люди скуповують у магазинах консерви, крупи та інші продукти та речі. Але чи це потрібно робити? Які речі варто придбати на період війни?

Товари першої необхідності: що має бути у вас у період війни

Що має бути у вас у період війни (фото з відкритих джерел)

Їжа

Експерти радять купити хліб, але щоб він на довше зберіг свою свіжість, його потрібно правильно зберігати. Також купіть цукор, сіль, сухе печиво, кілька пляшок питної води. Можна купити кілька кілограмів різних круп на всю сім'ю, але не купуйте їх мішками. Візьміть консервацію (огірки, помідори, капусту), а також м'ясні та рибні консерви.

Якщо доведеться довго сидіти у підвалі чи бомбосховищі, тоді запасайтеся їжею, яку не потрібно готувати. Цей список містить горіхи, поживні батончики, хлібні вироби, сухофрукти.

Медикаменти

Зберіть аптечку, в яку покладете: бинти, ватяні тампони, пластирі, жарознижувальні препарати, противірусні таблетки, знеболювальні та антисептичні засоби (перекис водню, йод).

Корисні речі

Ховаючись у сховищі, візьміть із собою портативний пристрій для підзарядки телефону, свічки, лампи, ліхтарики, книги, мило, вологі серветки, туалетний папір, зубну щітку та інші засоби гігієни.

Одяг

У підвалах та бомбосховищах може бути холодно, тому візьміть теплий одяг: кілька комплексів спідньої білизни, теплі светри та штани, шкарпетки. Також візьміть плед та подушку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на сторінці Міністерства охорони здоров'я України повідомляють де в аптеках є інсулін. Оновлення інформації буде постійно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини