Головна Новини Суспільство події Тарас Тополя привітав українських воїнів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарас Тополя привітав українських воїнів (ФОТО)

Тарас Тополя привітав українських захисників разом зі своїми побратимами зі 130 батальйону ТРО

18 травня 2022, 21:43 comments1096
Поділіться публікацією:

18 травня в Україні відзначають День резервіста. Лідер українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя привітав українських воїнів професійним святом. Музикант опублікував фото на привітання у соціальній мережі.

Тарас Тополя привітав українських воїнів (ФОТО)

Тополя привітав українських резервістів (фото з відкритих джерел)

Співак привітав українських захисників разом із своїми побратимами з 130 батальйону ТРО.

"Сьогодні День резервіста! Вітаємо всіх побратимів і посестер що відгукнулися на призов України і стали на її захист у лиху годину. Вітаємо всіх, хто добровільно поповнив лави резерву Збройних сил ще до початку цієї несправедливої жахливої війни, розуміючи що лихо наближається. Ловіть посмішки, обійми і впевненість у перемозі від мене, Сергія Вусика і Дмитра Жолудя — стрільців-санітарів 130 батальйону ТРО. Все буде Україна! Честь",- написав музикант.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що лідер групи "Антитіла" розповів про виховання дітейУкраїнський артист і лідер групи "Антитіла", який зовсім недавно став багатодітним батьком, поділився про те, як виховує дітей. У родині артистів з'явилась третя дитина — дочка на ім'я Марія. Тополя розповів про те, що легко знаходить спільну мову з синами, а з появою дівчинки готовий взяти на себе ще більше обов'язків. Для того, щоб виховувати дітей, необов'язково читати профільну літературу. Достатньо прислухатися до своєї інтуїції і чинити так, як вважаєш за потрібне. З певного віку діти починають показувати характер, відстоювати свою точку зору. Тому потрібно вміти домовитися з дітьми, адже вони — особистості. Також співак говорить, що вони з дружиною можуть поставити дітей в кут. Але перед тим, як вийти з кута, потрібно обов'язково поговорити про те, що сталося.
 
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини