Головна Новини Суспільство події ТОП найнещасніших націй cвіту: на якому місці українці
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП найнещасніших націй cвіту: на якому місці українці

Українці здебільшого з песимізмом налаштовані стосовно майбутнього

3 лютого 2022, 18:38
Поділіться публікацією:

Згідно з результатами соціологічного дослідження фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та Київського міжнародного інституту соціології, українці розташовані на 38 місці в індексі щастя серед 44 країн. При цьому найбільш задоволеними життям себе вважають жителі Колумбії. Про це пише DW.

ТОП найнещасніших націй cвіту: на якому місці українці

Прапор України - фото: Дніпропетровська ОДА

Соціологи зазначають, що незважаючи на те, що більшість населення України задоволена життям (51%), українці входять до топу найнещасніших націй у всьому світі.

До ТОП-5 націй, які найменше задоволені життям увійшли жителі таких країн: Гана, Афганістан, Гонконг, Ірак та Росія.

Найщасливішими себе назвали: колумбійці, казахстанці, албанці, еквадорці та малазійці.

ТОП найнещасніших націй cвіту: на якому місці українці - фото 2

Крім того, соціологи з'ясували, що українці здебільшого з песимізмом налаштовані щодо майбутнього. 38% жителів нашої держави висловили думку, що рік, що настав, буде гіршим, ніж 2021. 25% налаштовані оптимістично, а ще 25% вважають, що змін очікувати не варто.

Зазначається, що дослідження було проведено з жовтня по грудень минулого року за допомогою різних методів: телефонних інтерв'ю, face-to-face та онлайн-опитувань. Учасниками виявилися понад 41 тисяча людей із 44 країн світу.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, скільки українців упевнені, що чинний державний голова Володимир Зеленський не зможе ефективно спрацювати у ролі Верховного Головнокомандувача, якщо Росія вторгнеться на територію України.

Також оприлюднено дослідження, яке засвідчило, скільки українців підтримує прямі переговори нашої держави з Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини