Головна Новини Суспільство події Топ-менеджери компании Apple відвідають Україну: яка мета їх візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-менеджери компании Apple відвідають Україну: яка мета їх візиту

До України прибудуть топ-менеджери компанії Apple - Марк Леннон та Сернур Татарі

30 листопада 2021, 08:29
Поділіться публікацією:

До України в останній день листопада приїде віце-президент та CIO компанії Apple Марк Леннон з офіційним візитом. У Мінцифрах уточнили, що посада Леннона має назву голова департаменту з питань взаємодії з державними органами у світі. Також там додали, що до нашої держави прибуде Сернур Татарі, що обіймає посаду голови департаменту стратегічного розвитку та взаємин із державними органами європейських країн. Про це пише AIN.юа.

Топ-менеджери компании Apple відвідають Україну: яка мета їх візиту

Компанія Apple, фото з відкритих джерел

Під час візиту Марк Леннон зустрінеться з представниками української влади. Раніше він вже обговорював з працівниками Міністерства у справах ветеранів України питання цифровізації і як покращити доступ ветеранів до електронних мереж, державних послуг, медичних електронних документів.

Марк Леннон вже обговорював з українцями й міністром Михайлом Федоровим, яким чином можна налаштувати співпрацю між Apple та Україною в сфері цифровізації послуг для військових, учасників бойових дій. Тому скоріше за все під час візиту Леннон обговорить з українцями які технології можна розробляти для перепису населення, як працює Apple Music в Україні, Адже влітку 2021 року в Україні було відкрито офіційне представництво компанії Apple.

Тому за даними журналістів, Леннон зацікавлений обговорити роботу цифрових сервісів Apple та як ці сервіси можна застосувати для електронних систем, що надаватимуть психологічну допомогу українським ветеранам.

Повідомляється, що Леннон ветеран війни та тривалий час працював радником Міністерства у справах ветеранів у США.

Як повідомляв портал "Коментарі", інтернет-покриття з'явиться у всіх селах України. В Мінцифрах назвали строки забезпечення сіл доступом до всесвітньої мережі. Підключення відбуватиметься в рамках проекту "Інтернет-субвенція". Тож до 2022 року планується розширити дію інтернет-покриття на всю територію країни, щоб доступ до мережі отримало 95% населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини