Головна Новини Суспільство події Топ гібридних автомобілів в Україні: що купують українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ гібридних автомобілів в Україні: що купують українці

11 березня 2024, 10:58
Поділіться публікацією:
В останні роки тенденція до збільшення кількості гібридних автомобілів на дорогах України стала невід'ємною частиною автомобільного ринку. Лютий цього року не став винятком, демонструючи значний ріст інтересу до гібридних транспортних засобів, зокрема, до тих, що об'єднують в собі як бензинові двигуни, так і електромотори. 

Топ гібридних автомобілів в Україні: що купують українці

Топ гібридних автомобілів в Україні: що купують українці

"Укравтопром" повідомляє, що минулого місяця автопарк країни поповнився понад 1,5 тисячами таких авто, що на 54% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Серед нових гібридних автомобілів лідируючі позиції зайняли моделі відомих брендів. Так, Toyota RAV-4 з результатом в 118 одиниць стала абсолютним лідером серед новоприбулих гібридів на український ринок. Замкнула трійку лідерів модель Nissan Qashqai, що знайшла 56 нових власників.

Не менш цікава ситуація склалася і на ринку імпортованих вживаних гібридних автомобілів. Тут першість за кількістю реєстрацій здобув Ford Fusion US із показником у 65 штук. Слідом за ним розташувалися Toyota Prius та Toyota RAV-4 з результатами у 52 та 42 одиниці відповідно.

Цей інтерес до гібридних транспортних засобів в Україні можна пояснити кількома чинниками. По-перше, це прагнення автовласників до економії на паливі та зменшення викидів CO2, що важливо у світлі глобальних екологічних викликів. По-друге, гібридні авто поступово стають більш доступними завдяки зростанню кількості пропозицій на ринку.

Щодо переваг гібридних автомобілів, вони не обмежуються лише економією палива. Гібриди забезпечують м'який і тихий хід, що зокрема цінують мешканці міських агломерацій. Крім того, ці автомобілі часто мають прогресивні технології, які роблять їхнє використання ще зручнішим і безпечнішим.

Автовиробники, у свою чергу, намагатимуться задовольнити попит шляхом введення нових моделей гібридних авто на ринок, а також покращенням їхніх характеристик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини