Головна Новини Суспільство події ТКГ: Росія не обговорюватиме питання полонених до скасування постанови про проведення місцевих виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТКГ: Росія не обговорюватиме питання полонених до скасування постанови про проведення місцевих виборів

За словами представника політичної підгрупи ТКГ, російська сторона відмовляється обговорювати будь-які питання щодо роботи до скасування постанови українського парламенту про проведення чергових місцевих виборів

3 вересня 2020, 00:57 comments1005
Поділіться публікацією:

Робота гуманітарної та політичної підгруп Тристоронньої контактної групи повністю заблоковані. Про це у Facebook повідомив член політичної підгрупи ТКГ Денис Казанський.

ТКГ: Росія не обговорюватиме питання полонених до скасування постанови про проведення місцевих виборів

Фото-колаж 24 каналу

За його словами, російська сторона відмовляється обговорювати будь-які питання щодо роботи ТКГ до скасування постанови українського  парламенту  про проведення чергових місцевих виборів.

"Шантажують найважливішим – обміном полонених. Відмовляються навіть погоджувати списки. Адже відмовою від обміну бойовики прирікають на страждання не тільки українських полонених, але і своїх власних, які знаходяться  в українських в'язницях. Але ці заклики до гуманності не допомогли, оскільки, цілком імовірно, полонені бойовики для росіян не мають ніякої цінності. Набагато важливіше провокувати скандал через документ, який взагалі не має відношення до ОРДЛО і стосується лише виборів на підконтрольній території", – наголошує Казанський.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що представник Донецька від української делегації в ТКГ роз'яснив нові вимоги Росії щодо виборів в ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини