Головна Новини Суспільство події TikTok не бореться з дезінформацією перед виборами в Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok не бореться з дезінформацією перед виборами в Німеччині

TikTok - одна з платформ

17 вересня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

TikTok став найпопулярнішою політичним майданчиком. Платформа зобов'язалася захищати вибори у всьому світі, однак ситуація в Німеччині свідчить про те, що соцмережа не дотримується зобов'язань. Про це йдеться в дослідженні організації The Mozilla Foundation яка бореться з дезінформацією про вибори.
Як відомо, 26 вересня в Німеччині вибирати членів Бундестагу — однопалатний парламент, який далі сформує федеральний уряд.
Оскільки західні демократії стикаються зі зниженням інтересу до політики і зменшенням членства в партіях, політсили звертаються до нових медіаплатформи для пожвавлення своїх відносин з виборцями.

TikTok — одна з платформ, яка росте надшвидкої. У Німеччині соцмережею користуються близько 11 млн осіб (13% населення). Переважно це люди у віці до 24 років. З семи партій, представлених в парламенті Німеччини, п'ять мають активний обліковий запис в TikTok. Близько 120 німецьких політиків мають персональні акаунти. Відповідаючи на сплеск політичного інтересу до платформи, TikTok зобов'язався захищати вибори у всьому світі. У Німеччині ці зобов'язання включали маркування політичних відеороликів, перевірку фактів і боротьбу з дезінформацією. Однак поки TikTok не виконує заявлених зобов'язань.

TikTok не бореться з дезінформацією перед виборами в Німеччині

TikTok - фото з відкритих джерел


"Наше дослідження показує, що ці зусилля досі були значною мірою невдалими, а в деяких випадках ще не були реалізовані", — заявили в The Mozilla Foundation.


Нагадаємо, Тік Тік запустила деякі нові функції для людей, які цікавляться темами суїциду і мають харчові розлади. Про це повідомляє BBC News. Користувачі, які будуть шукати в Тік Тік такі слова як "самогубство" і "суїцид", будуть перенаправлятися на місцеві ресурси психологічної підтримки. Нова функція перенаправлення найближчим часом з'явиться у всіх додатках. Також в Тік Тік з'являться розширений посібник про харчових розладах та допомогу по самопочуття для підлітків і педагогів. TikTok також планує рекламувати відеоролики творців контенту, які розповідають про свої проблеми з психічним здоров'ям, і дають поради, як поговорити з фахівцями про свої проблеми. У додатку буде додано мітки до чутливого контенту, даючи користувачам можливість вирішити, чи варто бачити вміст, перш ніж воно буде показано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини