Головна Новини Суспільство події TikTok анонсував запуск нового набору функцій: чим корисні нововведення
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok анонсував запуск нового набору функцій: чим корисні нововведення

Соцмережа створить посібники для певних категорій користувачів

15 вересня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

TikTok анонсував запуск нового набору функцій: чим корисні нововведення

Нові функції з'являться найближчим часом, фото з відкритих джерел

Популярна соціальна мережа Тік Ток запустила деякі нові функції для людей, що цікавляться темами суїциду та мають харчові розлади. Про це повідомляє BBC News.

Користувачі, які будуть шукати в Тік Ток такі слова як "самогубство" та "суїцид", перенаправлятимуться на місцеві ресурси психологічної підтримки. Нова функція перенаправлення найближчим часом з'явиться у всіх додатках.

Також у Тік Ток з'являться розширений посібник про харчові розлади та посібники із самопочуття для підлітків і освітян.

TikTok також планує рекламувати відеоролики творців контенту, які розповідають про свої проблеми з психічним здоров'ям, і дають поради, як поговорити з фахівцями про свої проблеми. У додатку буде додано мітки до чутливого контенту, даючи користувачам можливість вирішити, чи варто бачити вміст, перш ніж він буде показаний.

В офіційному оголошенні TikTok йдеться про те, що вживання додаткових заходів спрямоване на полегшення пошуку ресурсів, які потрібні користувачам.

Відповідно до звіту Інституту освітньої політики (EPI), психічне здоров’я підлітків погіршується через інтенсивне використання соціальних мереж. Також The Wall Street Journal повідомляв, що Instagram може завдати шкоди психічному здоров'ю підлітків. Згідно зі звітом, компанія принаймні два роки вивчає вплив соцмережі на психічне самопочуття молодих користувачів.

У документі також йдеться про те, що дослідження неодноразово виявляло, що користування соцмережею шкідливо для значної частини користувачів, особливо для дівчаток-підлітків. На що Instagram завив, що дослідження зосереджені на обмеженому наборі висновків, що подаються в негативному світлі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії тату-майстер наклала на себе руки у прямому ефірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини