Головна Новини Суспільство події The Times: Великобританія веде переговори з Україною про постачання ракет класу «земля-земля»
commentss НОВИНИ Всі новини

The Times: Великобританія веде переговори з Україною про постачання ракет класу «земля-земля»

Великобританія веде переговори з Україною про продаж зброї - Лондон надасть ракети для українських патрульних катерів і літаків

21 жовтня 2021, 08:28
Поділіться публікацією:

Великобританія включилася в переговори з Україною про продаж зброї. Лондон готовий поставити в Україну ракети для патрульних катерів і літаків. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання "The Times" з посиланням на українського дипломата.

The Times: Великобританія веде переговори з Україною про постачання ракет класу «земля-земля»

Прапори України і Великобританії. Фото: з відкритих джерел

На даний момент успішно проходять переговори про надання Великобританією ракет класу "земля-земля". Особливість цієї зброї в тому, що вона може вражати відразу кілька цілей, навіть без прицільної стрільби. Планується, що ракети будуть поставлені на озброєнні ВМС України.

"The Times" повідомляє, що переговори про постачання даного типу ракет почалися після того, як з'явилися припущення про те, що газовий шантаж Москва може використовувати в своїх підступних цілях — продовжити наступ на територію України з подальшою окупацією нових територій.

Першим анонсував поставку військової допомоги від Великобританії Україні посол України в Сполученому Королівстві Вадим Пристайко. 14 жовтня український дипломат оголосив про те, що незабаром Київ отримає ракети виробництва Великобританії.

Також читайте на порталі "Коментарі" — начальник штабу оборони Великобританії Ніколас Картер вважає Росію "критичною загрозою". Також генерал анонсував появу нових коаліцій і союзів в світі. Окрему увагу Ніколас Картер акцентував на нових альянсах з участю чорноморських країн, де особливе місце повинно бути відведено Україні.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Україна може отримати від США "Залізний купол". Міноборони США має подати до Конгресу звіт, який буде включати варіанти потенційного продажу або передачі таких систем України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини