Головна Новини Суспільство події The British International School in Ukraine виявилася "пустушкою", - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

The British International School in Ukraine виявилася "пустушкою", - ЗМІ

Згідно інформації про засновників і батьківським відгуків, елітна The British International School in Ukraine може виявитися міжнародною лише на папері

31 липня 2020, 13:52 comments1073
Поділіться публікацією:

Елітна приватна школа British School нібито є "британською міжнародною" тільки на папері, а рівень наданих в ній знань може бути набагато нижчим, ніж у державних школах. Про це пише ресурс Bigmir.net.

The British International School in Ukraine виявилася "пустушкою", - ЗМІ

Повідомляється, що засновниками юридичних осіб, які керують кампусами British School, а саме ТОВ "Британська міжнародна школа — Київ" та ТОВ "Британська міжнародна школа — Дніпро", є Ольга Заставна і зареєстрована у Великобританії компанія, Advanced British Education Limited (далі — ABEL). Згідно британським реєстрам, уповноваженими особами ABEL є Антон Заставний (громадянин України і син Ольги Заставної) і Гетин Джонс, який, згідно з його профілем в Linkedin, займається бухгалтерією та підбором персоналу. Bigmir.net пише, що останній примітний не тільки тим, що є єдиним британцем в компанії: мовляв, його могли найняти виключно для реєстрації компанії у Великобританії. Крім того, у нього є чотирирічний досвід роботи в Москві в 2009-2013 роках. Ресурс також повідомляє, що єдиною співробітницею компанії (крім Заставного та Джонса) є Ольга Ломоновська — професійна модель, яка нібито не має ніякого відношення до освіти.
“Тим не менш, присутність компаній з іноземною реєстрацією серед засновників українських компаній вже давно звична річ — адже зазвичай під європейськими вивісками ховається вітчизняний стиль ведення бізнесу, — пишуть автори матеріалу. — У ТОВ "Британська міжнародна школа — Київ", крім Заставного та ABEL, співзасновником є ще одна британська компанія — Fazio Limited. Єдиним її учасником є все той же Антон Заставний — син власниці багатомільйонного особняка в центрі Києва Ольги Заставної"
Bigmir.net стверджує, що British School — українська приватна школа, засновниками якої є українці. А вся "британськість" закладу нібито полягає в тому, що бухгалтером одного з його засновників є громадянин Сполученого Королівства.
Крім того, у статті наведено відгуки батьків, чиї діти навчаються в даній школі.
Показовим у цьому випадку, на думку Bigmir.netє приклад однієї сім'ї, яка, розчарувавшись у British School і переконавшись в тому, що обіцяної освіти за британськими стандартами дитина не отримає, вирішила перевести її в державну школу.

The British International School in Ukraine виявилася ”пустушкою”, - ЗМІ - фото 2
"Коли переводила сина з Британської у звичайну, довелося по багатьом предметам наймати репетиторів, а там був відмінником", — цитує українку інтернет-ресурс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини