Головна Новини Суспільство події Tesla випустила незвичайні шорти: названа вартість
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla випустила незвичайні шорти: названа вартість

Попит на шорти Tesla спровокував падіння сайту

8 липня 2020, 05:45 comments1149
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті компанії Tesla Ілона Маска несподівано для багатьох з'явився незвичайний продукт. Так, компанія-виробник електромобілів, представила своїм користувачами шорти. Вартість Tesla Short Shorts становить 69,42 дол.

Tesla випустила незвичайні шорти: названа вартість

Фішкою цих шортів є те, що незвичайні шорти вийшли обмеженим накладом і звернули чимало уваги на себе. А суть їх не така проста, як може здатися на перший погляд. Варто відзначити, що шорти Маск пообіцяв випустити після того, як днями акції Tesla різко зросла до позначки в 1200 доларів. Крім того, в цей період капіталізація компанії перевищила 200 млрд доларів. Тоді, як зазвичай, багато хто подумав, що це жарт. Як бачимо, немає.

Після того, як компанія представила шорти, сайт перестав Tesla працювати.

Зазначимо, кілька років тому Маск подарував коробку коротких шортів Девіду Ейнхорну — відомому керуючому хедж-фондом, який активно шортив акції Tesla.

Tesla випустила незвичайні шорти: названа вартість - фото 2
Tesla випустила незвичайні шорти: названа вартість - фото 3

Нагадаємо, вартість компанії Tesla Inc. рекордно зросла за останні кілька днів і зараз складає 254,2 млрд дол. Протягом п'яти днів вартість компанії збільшувалася на суму, рівну спільної вартість трьох автовиробників: General Motors, Ford Motor і Fiat Chrysler. Так, Tesla зростала в середньому на 14 млрд дол. у кожен з цих днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини