Головна Новини Суспільство події Теплі вихідні в Україні: синоптики обіцяють до 14 градусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Теплі вихідні в Україні: синоптики обіцяють до 14 градусів

Діденко спрогнозувала погоду на вихідні 16 та 17 березня

15 березня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:

Наступними вихідними в Україні настане значне потепління, повідомляє синоптик Наталія Діденко. Згідно з її прогнозами, у суботу температура повітря досягне позначок 9...14 градусів здебільшого країни, за винятком північно-східних областей, де стовпчики термометрів покажуть дещо скромніше 4...9 градусів.

Теплі вихідні в Україні: синоптики обіцяють до 14 градусів

Синоптики обіцяють у вихідні в Україні теплу погоду

У неділю погода продовжить радувати українців теплом, з температурними показниками в діапазоні 10... 14 градусів по всій країні. Однак у західних областях очікується невелике похолодання, температура знизиться до 6...9 градусів.

Найбільші зміни прогнозуються в погодних умовах, починаючи з 16 березня, коли ймовірність опадів буде мінімальною. Проте вже 17 березня атмосферний фронт, що присувається із заходу, принесе дощі у західні, північні та окремі центральні регіони України, включаючи Полтавську та Черкаську області, а також місто Кропивницький із прилеглими районами.

Столиця України, Київ, також очікує на теплу та суху погоду 16 березня з температурою до 10 градусів, що стане чудовим приводом для проведення часу на свіжому повітрі. 17 березня у Києві потепління досягне 12...13 градусів, але при цьому прогнозується дощ.

“16 березня істотні опади малоймовірні. Плануйте вже щось хороше та корисне на відкритому повітрі. 17 березня атмосферний фронт із заходу принесе дощі у нашу західну частину, на північ та десь у центральні області (Полтавщина, Черкащина, Кропивницький із районами). Середину березня вже пройшли, весна потеплінням найближчого віку — енду та котячим елегічним настроєм сигналізує про це", — написала вона.

З початком нового тижня погода знову зміниться, повернувшись до більш прохолодних умов. Температура повітря знизиться на 3-6 градусів, при цьому утримається свіжа та помірна погода без значних холодів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fexx

15 березня 2024, 14:51

Сумасшедший се/кс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой се/кс незабываемым!---- https://use.my/eralis


Новини