Головна Новини Суспільство події Тепер уже неофіційно: Макрон та Сі Цзіньпін проведуть ще переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер уже неофіційно: Макрон та Сі Цзіньпін проведуть ще переговори

Макрон та Сі не домовили - проведуть додаткові неофіційні переговори

7 квітня 2023, 12:35
Поділіться публікацією:

Очікується, що президент Франції Еммануель Макрон та голова КНР Сі Цзіньпін проведуть сьогодні, 7 квітня, додаткові неформальні переговори. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "The Guardian".

Тепер уже неофіційно: Макрон та Сі Цзіньпін проведуть ще переговори

Макрон і Сі Цзіньпін. Фото: з відкритих джерел

Посилаючись на китайські державні ЗМІ, зазначається, що переговори відбудуться у Гуанчжоу. Наразі інші подробиці переговорів двох лідерів не розкриваються.

Зазначимо, Китайська Народна Республіка (КНР), де 6 квітня з офіційним візитом перебував президент Франції Еммануель Макрон, намагаючись переконати Сі Цзіньпіня натиснути на Росію з метою припинити війну проти України, останнім часом веде цікаві дипломатичні ігри Китайської Народної Республіки (КНР). Ми бачили заявлений після березневого візиту Сі Цзіньпіня до Москви курс на зближення з Росією. Незабаром після цього – підкреслення, що Китай не визнає належності Криму та Донбасу Росії, а заяви про дружбу між РФ та КНР мають риторичний характер. При цьому триває ігнорування офіційним Пекіном офіційного Києва, проте тривають активні переговори із представниками Євросоюзу (ЄС). Що відбувається – до чого все йде? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що можна сказати про європейсько-китайські переговори на підставі заяв, які вже зробили лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін та президент Франції Еммануель Макрон? Як розцінювати заклик Сі до України та РФ "швидше" відновити мирні переговори, а також його чергове наголошення на неприпустимості застосування ядерної зброї? Видання "Коментарі" розібралося у питанні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини