Головна Новини Суспільство події Тепер не пропустите жодної марки: Укрпошта запускає філателістичні абонементи
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер не пропустите жодної марки: Укрпошта запускає філателістичні абонементи

З 19 серпня в Україні відкрито онлайн-продаж філателістичних абонементів, що дають змогу оформити передплату на усі поштові випуски з серпня до кінця року за 750 гривень

20 серпня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Усі, хто хоче мати в своїй колекції поштові випуски Укрпошти, але не має можливості відслідковувати анонси щодо введення марок в обіг та вчасно купувати їх у відділеннях чи онлайн, зможуть придбати філателістичний онлайн-абонемент до кінця року. Як інформує видання "Коментарі", про цікаву новину повідомив у себе в Facebook очільник Укрпошти Ігор Смілянський.

Тепер не пропустите жодної марки: Укрпошта запускає філателістичні абонементи

Марки. Фото: Укрпошта

Він зауважив, що дана пропозиція, в першу чергу буде цікавою тим, хто хоче придбати марку, але не має часу стояти в черзі або не встигає замовити онлайн. Тим, хто не мешкає у Києві і не має змоги стояти в черзі, щоб отримати конверт першого дня з печаткою, але дуже хоче мати його на згадку. Тим, хто бажає гарантовано мати всі випущені марки, навіть лімітовані випуски.

Ігор Смілянський зауважив, що це ще не всі приємні новини. Є ще додатковий бонус. Перші 7000 замовників матимуть можливість придбати альбом для марок одночасно з абонементом.

"Приклад за серпень: ви сплачуєте 740 гривень за набір марок місяця: День Незалежності: марка + конверт першого дня з маркою; Патрон: блок з 8 марок, 2 конверта першого дня з марками та печатками, 2 художніх конверта та листівка. Скільки коштує абонемент? 150 гривень за місяць. Сподіваюсь, тепер всі, хто особливо турбуються про свою безпеку, знають, як отримати марку "Незламні" віддалено. Придбати можна тут https://postmark.ukrposhta.ua", - написав Ігор Смілянський.

Серед переваг абонементу – можливість отримати ексклюзивний клясер "Поштові марки України воєнного часу", виготовленого обмеженим тиражем, а також безкоштовна доставка продукції за онлайн-абонементом поштовим відправленням в межах України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — штаб Чорноморського флоту у Севастополі знову у вогні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Інга

27 серпня 2022, 19:09

Цікава ідея, хоча вже так звикла купувати на Віоліті.


Новини