Головна Новини Суспільство події Тепер не лише в Криму, а й у Донецьку та Луганську: РФ має намір розмістити військові бази в ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер не лише в Криму, а й у Донецьку та Луганську: РФ має намір розмістити військові бази в ОРДЛО

Росія хоче оточити Україну своїми військовими базами

22 лютого 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Кремль може піти на той крок, щоб розміщувати свої військові бази в ОРДЛО, така можливість з'явиться у Москви після ратифікації так званого договору про дружбу з "ЛНР" та "ДНР". Як передає портал "Коментарі", про те, що Росія може розміщувати свої військові бази в окупованих Донецькій та Луганській областях, свідчить стаття 5 "договору про дружбу" з "ДНР", оприлюдненому "РІА Новини".

Тепер не лише в Криму, а й у Донецьку та Луганську: РФ має намір розмістити військові бази в ОРДЛО

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Щодо обґрунтування такого кроку, то у "договорі про дружбу" з "ДНР" йдеться, що підписантам документа надається право будівництва, використання та вдосконалення їх збройними силами військової інфраструктури та військових баз на своїй території. А для того, щоб це право було реалізовано достатньо всього якоїсь окремої "угоди", яка може бути видана з подачі Москви. 

Зазначається, що за таким самим алгоритмом Росія має намір діяти з так званою "ЛНР". Таким чином Росія відкрито заявляє про готовність розмістити не лише в анексованому Криму, а й у Донецьку та Луганську. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-глава МЗС України Павло Клімкін попередив українців , що після того, як російські війська вже офіційно зайшли на територію ОРДЛО, варто чекати серію провокацій, як на кордоні, так і всередині України. Мета Володимира Путіна — розхитати обстановку в Україні, створити дестабілізацію, щоб під виглядом захисту російського народу в Україні вторгнутися й до інших областей. Клімкін упевнений, що мета Путіна – вся Україна, а точніше, її зникнення. Тому вторгнення справді може статися будь-якої миті.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/147111
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини