Головна Новини Суспільство події Telegram запускає сервіс офіційної платної реклами: ціна вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

Telegram запускає сервіс офіційної платної реклами: ціна вражає

Рекламодавці сплачуватимуть за нові можливості дуже великі кошти. Для користувачів - і далі усе без змін

27 жовтня 2021, 12:18
Поділіться публікацією:

Павло Дуров, власник месенджера Telegram, повідомив про нові рекламні можливості платформи.

Telegram запускає сервіс офіційної платної реклами: ціна вражає

Рекламне повідомлення у Telegram - скрін екрана

Рекламні повідомлення, які незабаром з'являться у новинній стрічці Телеграм-каналів, майже нічого не змінять для пересічних користувачів. Але рекламодавців повинні будуть сплатити за цю можливість два мільйони євро, як вказано в умовах сервісу.

Telegram не буде показувати рекламу у чатах, особистих бесідах чи групах. Вона розміщуватиметься в кінці стрічки постів на каналах з відповідною тематикою. Повідомлення не міститимуть нав'язливих зображень – лише короткий текст (до 160 знаків) з посиланням для переходу. При цьому ніяка особиста інформація користувачів не буде використовуватись.

Рекламодавці, перейшовши за посиланням https://promote.telegram.org/, опиняються у рекламному кабінеті Telegram Ads. Тут вони можуть детально ознайомитись з особливостями поповнення бюджету. Перша половина бюджет (один млн євро) – депозит, а друга – витрати на рекламу. Якщо рекламодавець вирішить розірвати угоду і  протягом року витратить менше 10 млн євро, то депозит втрачається. В іншому випадку його повертають.

Розміщення посту у обраному каналі відбудеться після автоматичного аукціону. Під час аукціону рекламодавці змагатимуться між собою, пропонуючи кращу ціну за тисячу показів (CРM). Мінімальна ставка  — два євро.

Реклама у Телеграм досі існувала на основі безпосередніх та ніким не регульованих  контактів між адміністраторами різних каналів. Оновлення зробить цю співпрацю платною і дасть можливість Павлу Дурову й надалі надавати безкоштовний та необмежений сервіс.

Про те, чому Facebook можуть оштрафувати на 36 млн дол, видання "Коментарі" розповідало своїм читачам раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/durov_russia
comments

Обговорення


Новини