Головна Новини Суспільство події «ТЕДІС Україна» перевіз 300 тонн гуманітарних вантажів
commentss НОВИНИ Всі новини

«ТЕДІС Україна» перевіз 300 тонн гуманітарних вантажів

В основному перевезення стосувалися продуктів харчування, одягу, меблів, медикаментів, дитячого харчування, засобів гігієни, генераторів, бронежилетів та іншого

14 березня 2023, 13:15
Поділіться публікацією:

В рамках Координаційного центру з безкоштовної доставки гуманітарної допомоги "Допомагаємо. Перемагаємо" компанії "ТЕДІС Україна" було доставлено 300 тонн благодійних вантажів. Як повідомляє пресслужба, цього показника вдалося досягнути менше ніж за рік роботи Координаційного центру.

«ТЕДІС Україна» перевіз 300 тонн гуманітарних вантажів

ТЕДІС Україна

Волонтери "Допомагаємо. Перемагаємо" транспортували продукти харчування, воду, одяг, меблі, медикаменти, медичне обладнання, дитяче харчування, засоби гігієни, генератори, бронежилети, теплі речі, які були надані благодійними фондами та організаціями.

Отримувачами гуманітарної допомоги стали лікарні, геріатричні пансіонати, центри соціального обслуговування, польові кухні, військові, діти та вимушено переміщені особи.

В ТОП-3 системних партнерів Координаційного центру входять благодійні фонди "Карітас України"  (76 заявок), "Let’s help" (54 заявки) і "Твоя опора" (12 заявок).

Нагадаємо, що Координаційний центр "Допомагаємо. Перемагаємо" в грудні 2022 року потрапив до каталогу благодійних фондів і організацій, який створено ESG Хабом Європейської Бізнес Асоціації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини