Головна Новини Суспільство події ТЦК влаштував масову облаву на концерті "Океану Ельзи" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ТЦК влаштував масову облаву на концерті "Океану Ельзи" (ВІДЕО)

Чоловіків почали масово затримувати співробітники поліції і ТЦК

сьогодні, 00:10
Поділіться публікацією:

У Києві біля Палацу спорту, де проходив концерт групи "Океан Ельзи", співробітники ТЦК і поліції почали масово затримувати військовозобов'язаних.

ТЦК влаштував масову облаву на концерті "Океану Ельзи" (ВІДЕО)

Концерт Вакарчука закінчився облавою ТЦК. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють ЗМІ, після завершення виступу біля Палацу спорту на відвідувачів чекали співробітники ТЦК разом з патрульною поліцією. У чоловіків перевіряли документи. Деяких чоловіків затримали та силою забрали у ТЦК, ще кільком виписали повістки та відпустили.

У відповідь на дії правоохоронців люди скандували "Ганьба".

Колишній військовослужбовець 93-ї бригади, який демобілізувався за станом здоров’я та був на концерті, прокоментував затримання чоловіків: "Я розумію, боїшся, буває. Але не ганьбися. Коли ти три роки ховався і тебе тут вже затримали, то будь чоловіком, підніми голову гордо вверх і вперед. Ніхто тебе під кулі не відправить в перший день".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що війна в Україні – ключова причина існування НАТО. Цей фактор Україна повинна максимально використати на свою користь, заявив політичний експерт Іван Ус. "На Заході здивувалися б, якби 23 лютого 2022 року хтось заявив, що найближчим часом Фінляндія і Швеція приєднаються до Альянсу. Натомість зараз вже нікого не дивує, що Фінляндія та Швеція в Альянсі, попри багаторічну нейтральність Швеції та вимушену нейтральність Фінляндії як країни, яка знаходилася між НАТО та СРСР, а потім РФ", — відзначив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія здобула успіхи на лівому фланзі Сил оборони України у Курській області, повідомляє аналітичний проєкт DeepState. "Вкрай жахливий день сьогодні в районі Новоіванівки: вступати в бій довелося артилеристам та дронщикам. Ворог за останній час стягнув чимало техніки та живої сили", – йдеться у повідомленні DeepState. Аналітики зазначають, що наразі противник намагається закріпитись в районі населених пунктів Новоіванівка та Зелений Шлях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини