Головна Новини Суспільство події Тасманія планує відкрити найбільший шоколадний фонтан: що для цього потрібно
commentss НОВИНИ Всі новини

Тасманія планує відкрити найбільший шоколадний фонтан: що для цього потрібно

Тасманія планує стати новим світовим центром солодощів

12 березня 2024, 17:44
Поділіться публікацією:

Тасманія вирішила заявити про себе не через гучні слова, а через втілення у життя справжньої солодкої мрії. Вже незабаром, за словами тасманійського прем'єра Джеремі Рокліффа, острів може похвалитися не лише своєю неперевершеною природою, але й найбільшим у світі шоколадним фонтаном.

Тасманія планує відкрити найбільший шоколадний фонтан: що для цього потрібно

Тасманія планує стати новим світовим центром солодощів

У випадку свого повторного обрання, Джеремі Рокліфф, прем'єр-міністр країни пообіцяв реалізацію цієї дивовижної ідеї з інвестицією у 12 мільйонів доларів із бюджету. Окрім цього, проект має привабити і додаткове фінансування від донорів, з огляду на його загальний бюджет у 100 мільйонів доларів. 

Мета проекту полягає в оживленні шоколадної долини Тасманії, де публічні екскурсії були припинені у 2008 році через жорсткіші правила безпеки харчових продуктів. Тепер, з новим диханням інновацій, Тасманія має всі шанси стати світовим центром шоколадної культури. Шоколадний фонтан, магазин, лабораторія, де кожен зможе створити власну шоколадку з місцевих інгредієнтів, а також дитяче кафе — усе це створено для того, аби кожен відвідувач зміг поринути у світ солодощів і майстерності.

Щодо технічних деталей, проект фонтану розроблявся протягом 15 років, що свідчить про надзвичайну відданість ідеї та увагу до кожної деталі. Хоча наразі невідомо, чи буде дозволено куштувати шоколад прямо з фонтану, очевидно, що висота його структури має перевершити нинішній рекордсмена з Книги рекордів Гіннеса — австрійський шоколадний фонтан висотою 12,2 метра.

Цей амбітний проект не лише відкриває нову сторінку в історії Тасманії як туристичної мекки для любителів шоколаду, а й ставить перед собою величезну відповідальність щодо втілення у життя такої масштабної мрії. Зусилля Джеремі Рокліффа та його команди мають шанс перетворити Тасманію на світовий символ інновацій у гастрономії та туризмі, пропонуючи відвідувачам не просто екскурсію, а повноцінне занурення у світ шоколадної насолоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини