Головна Новини Суспільство події Таран: Зеленський з Даніловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Таран: Зеленський з Даніловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення

Західні ЗМІ продовжують сигналізувати про збільшення небезпеки на українсько-російському кордоні

15 листопада 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

У Великій Британії готують до відправки в Україну 600 спецназівців через загрозу повномасштабного російського вторгнення. Цю інформацію першим оприлюднило видання Mirror. До групи спецназівців можуть увійти медики, інженери, зв'язківці та до 400 десантників. Відправлення десантників готується у зв'язку з інформуванням розвідки МІ-6 прем'єр-міністра, що маневри російських військ на території України можуть загрожувати як Україні, так і Заходу. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише український політолог Сергій Таран.

Таран: Зеленський з Даніловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення

Російські війська. Фото: opk.com.ua

Політолог зазначає, інше британське видання The Telegraph публікує карикатуру на Путіна за підписом "Я лише тестую двигун". Тим часом ручна РНБО завдаэ удару по контрабандистах і олігархах фейковими "санкціями". І тільки розголосо в західних ЗМІ змушує владу Зеленського хапатися за голову і підтверджувати факт концентрації російських військ біля кордонів України. 

Згодний із Сергієм Тараном його колега політолог Віктор Таран. Він зазначив у Facebook, що Польща почала обговорювати з Литвою і Латвією запуск статті 4 договору про НАТО. Згідно з цією статтею, будь-який член НАТО може вимагати консультацій із союзниками, якщо, на його думку, виникає загроза територіальній цілісності, політичній незалежності або безпеці будь-якої із сторін.

"Симтоматично, що востаннє Польща це робила у 2014 році напередодні повномасштабного вторгнення Росії до України. Але чомусь, на відміну від наших союзників, Зеленський із Даниловим продовжують заперечувати ймовірність російського вторгнення", – резюмував Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін заявив, що у Москві ніколи не погодяться з тим, що РФ є однією із сторін збройного конфлікту на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини