Головна Новини Суспільство події Таксист, що підвозив Полякова, розповів про останні хвилини депутата
commentss НОВИНИ Всі новини

Таксист, що підвозив Полякова, розповів про останні хвилини депутата

Таксист, який бачив останні хвилини життя народного депутата Антона Полякова, розкрив деталі його смерті

8 жовтня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Водій таксі, який підвозив нардепа Антона Полякова в той злощасний вечір розповів про те, що сталося з чоловіком в його автомобілі. За словами таксиста, Антону Полякову в один момент стало дуже погано. Його нудило, політик не міг тримати себе в руках, у нього навіть почалися судоми. Як інформує видання "Коментарі", слова таксиста передає телеграм-канал "Політика держави".

Таксист, що підвозив Полякова, розповів про останні хвилини депутата

У Полякова були судоми / фото - УНІАН

У інформаційного агентства "УНІАН" також з'явилася інформація від свого джерела в поліції, що водій таксі, який вчора погодився підвезти нардепа не є громадянином України. Сам він приїхав працювати таксистом в Київ з Азербайджану і є громадянином цієї країни. Проїжджаючи по проспекті Соборності він побачив чоловіка, який ледь тримався на ногах, він піднімав руку і намагався зупинити автомобіль. Як розповідає таксист, Поляков погано тримався на ногах і видно було, що він у нетверезому стані.

Крім того, депутат від "Слуги народу" Галина Янченко поділилася ще однією подробицею у себе в Facebook про останні хвилини життя Антона Полякова. Вона написала, що у Полякова нібито були судоми. Поліцейські побачили Полякова в автомобілі таксі, коли зажадали водія таксі зупинитися за порушення ПДР. Патрульний екіпаж підтвердив інформацію про те, що спочатку чоловікові в автомобілі сильно нудило, а потім у нього вже почалися судоми. По приїзду швидкої допомоги медикам не вдалося врятувати політика. Вони констатували смерть.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній глава ВР Дмитро Разумков повідомив про смерть Антона Полякова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/18574
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини