Головна Новини Суспільство події Таксист, що підвозив нардепа Полякова, зізнався у брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Таксист, що підвозив нардепа Полякова, зізнався у брехні

Адвокат водія таксі розповів про брехню підопічного, а також про те, навіщо він змінив свідчення

4 жовтня 2021, 14:48
Поділіться публікацією:

Таксиста, в автомобілі якого виявили тіло загиблого нардепа Антона Полякова, майже добу протримали в поліцейській дільниці. Причому поліцейські нічим не обґрунтовували такі дії. Копи, нібито застосовували фізичну силу до затриманого. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів адвокат таксиста в інтерв'ю "ТСН".

Таксист, що підвозив нардепа Полякова, зізнався у брехні

Антон Поляков. Фото з відкритих джерел

Адвокат розповів, що Поляков опинився в автомобілі таксі не по своїй волі. Його туди пересадили з іншої машини. При цьому раніше вийшла низка публікацій в ЗМІ про те, що таксист сам розповідав, як підібрав нетверезого нардепа в центрі Києва.

За словами адвоката, насправді водій таксі спочатку сказав неправду. Він не зупинявся на проспекті Соборності, де нібито побачив чоловіка, який ледь тримався на ногах, яким і виявився Антон Поляков. Таксист так сказав для того, щоб не ускладнювати ситуацію, щоб не було ніяких третіх осіб в цій ситуації. Насправді люди, які підвезли Полякова, попросили таксиста відвезти нардепа за вказаною адресою додому.

Також адвокат пролив світло на те, що таксист порушив правила дорожнього руху, коли його і зупинив поліцейський патруль. Таксист побачив, що Полякову стало зовсім погано, тому і поспішав потрапити в найближчу лікарню.

Адвокат вважає, що правоохоронці поводилися протизаконно з його клієнтом, тому як тримали в поліцейській дільниці за часом більше допустимого. Поліцейський повинні були допитати таксиста, витративши на все не більше трьох годин, але в підсумку таксиста протримали за гратами добу. Адвокат додав, незважаючи на явні правопорушення його клієнт не має наміру судитися з Нацполіціей, тому що "звичайний хлопець і просто хоче жити".

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — таксист, який бачив останні хвилини життя народного депутата Антона Полякова, розкрив деталі його смерті, заявив, що бачив, як Полякову було дуже погано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини